Από Πέννυ Μαστοράκου

Στις κάμερες της εκπομπής Super Κατερίνα, έκανε λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα της εκπομπής στην οποία τον απολαμβάνουμε για ακόμη μία σεζόν ο Παύλος Σταματόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στις αισθητικές παρεμβάσεις που κάνει για να είναι πιο φρέσκος αλλά και αν προτιμά τον παλιό του συνεργάτη Βασάλο ή τον Αλεξάνδρου που έχουν φέτος ως νέο μέλος στην εκπομπή.

Οι επικές απαντήσεις του Σταματόπουλου

«Θέλεις να μπω ανάμεσα στους δύο ντούκηδες και να πρέπει να πολεμήσω; Ο καθένας έχει την προσωπικότητά του. Αν μπορούσα θα ήθελα και τους δύο» είπε όταν ρωτήθηκε για τους συνεργάτες αυτούς και συνέχισε, «Δεν θα το κρύψω, ήταν επιλογή μου να φύγω από τα δελτία ειδήσεων και να ασχοληθώ με την ψυχαγωγία. Θα δείξει φέτος η χρονιά. Γκρινιάζω από τις 9.25 που κατεβαίνω στο πλατό». .

Οι νέες προσθήκες στο Χαμογέλα και Πάλι

Άκρως ανανεωμένη επέστρεψε για τη νέα σεζόν η Σίσσυ Χρηστίδου με το Χαμογέλα και Πάλι. Πέρα από την προσθήκη του Δημήτρη Αλεξάνδρου, η πρωινή εκπομπή του Mega θα έχει κι άλλα νέα πρόσωπα που θα δώσουν νέα πνοή στη ροή.

«Αν μπορούσαμε να αλλάξουμε τον κόσμο θα μοιράζαμε χαμόγελα. Αυτό που ξέρει να κάνει καλά το «Χαμογέλα και πάλι!».

Η εκπομπή που αγάπησε και εμπιστεύτηκε το τηλεοπτικό κοινό «φωτίζει» πτυχές της καθημερινότητας, αποκαλύπτει, αναλύει τα γεγονότα και καταγράφει την αλήθεια πάντα με γνώμονα την έγκυρη ενημέρωση των τηλεθεατών. Παρουσιάζει όσα συμβαίνουν και απασχολούν την κοινωνία, ενώ φιλοξενεί αποκλειστικές δηλώσεις και συνεντεύξεις από τους κεντρικούς πρωταγωνιστές της.

«Χαμογέλα και πάλι!» όμως θα πει κέφι, χαρά, ανατρεπτικοί και πικάντικοι σχολιασμοί που αφορούν στην εγχώρια και διεθνή showbiz, τηλεοπτικά νέα και αγαπημένοι καλεσμένοι που θα περάσουν από τον καναπέ της εκπομπής.

H Σίσσυ Χρηστίδου και η παρέα της: ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Νίκος Συρίγος, η Ελένη Βουλγαράκη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ενώνουν τις δυνάμεις τους και μεταδίδουν τον ενθουσιασμό τους κάνοντας τα πρωινά του Σαββατοκύριακου ακόμα πιο όμορφα και, φυσικά, ενημερωμένα.

Η πρώτη Ελληνίδα master chef, Μαργαρίτα Νικολαΐδη ετοιμάζει τις πιο νόστιμες και λαχταριστές συνταγές ιδανικές για το οικογενειακό τραπέζι.

Ο pastry chef, Χρήστος Βέργαδος «γλυκαίνει» τα Σαββατοκύριακά μας με τις πιο ευφάνταστες δημιουργίες.

Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ αναλαμβάνει ο Βασίλης Ανδριτσάνος», αναφέρει η ανακοίνωση του Mega.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τώρα είναι μία από τις κορυφαίες παρουσιάστριες - Τι δουλειά έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου πριν ασχοληθεί με την τηλεόραση

Δεύτερη ημέρα για το ''Χαμογέλα και πάλι'' - Ξεκίνησε φορτσάτη η Σίσσυ Χρηστίδου