Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγες ώρες πριν δούμε στον τηλεοπτικό μας αέρα και επίσημα το πρώτο επεισόδιο (δείτε εδώ απόσπασμα από την πρεμιέρα) της πολυαναμενόμενης σειράς του Mega, Maestro, ο Φάνης Μουρατίδης και η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου βρέθηκαν στο πλατό του Mega Καλημέρα και μίλησαν για τη συμμετοχή τους στη σειρά.

Πιο συγκεκριμένα όμως, ο ηθοποιός, έκανε μία αναφορά στην συνεργασία του με την Χαρούλα Αλεξίου (δείτε εδώ όσα ανέφερε η ίδια για την σειρά), και η στιγμή ήταν ιδιαίτερα συγκινητική καθώς μίλησε για εκείνη με τα καλύτερα λόγια.

Οι αποκαλύψεις του Μουρατίδη για το Maestro

«Για εμάς ήταν μία σπουδαία εμπειρία, το χάρισμα το δικό του να μπορεί να μαζεύει ανθρώπους και να φτιάχνει χημείες και μια ομάδα…είναι ένα πολύ όμορφο ταξίδι που περάσαμε μας. Είμαι υποψήφιος δήμαρχος και σπόνσορας των πολιτισμικών και φέρνω τον «μαέστρο» για να ξεκινήσει ξανά το φεστιβάλ μουσικής στο νησί εξηγεί.

Η εφηβεία μου έχει συνδυαστεί με την Χαρούλα…είναι τα πρώτα τραγούδια που μαθαίνω να χορεύω, όλες οι αναφορές μου είναι από εκείνη την εποχή…με συγκινεί ακόμη. Ήταν τρομερά συγκινητικό…ήθελα να την απολαύσω…δεν θα το ξεχάσω ποτέ» προσθέτει για την πρώτη μέρα στο γύρισμα.

Όλο παρασκήνιο της συνεργασίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και της Κλέλιας Ανδριολάτου

Έχουν δώσει συνεντεύξεις με αφορμή την πολυαναμενόμενη σειράς Maestro, στην οποία πρωταγωνιστούν, αλλά ποτέ πριν μαζί, όπως σήμερα, το μεσημέρι της Πέμπτης 13/10 λίγες ώρες πριν την μεγάλη πρεμιέρα (δείτε εδώ όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο)! Ο λόγος για τον Χριστόφορος Παπακαλιάτη (ο οποίος αποκάλυψε πρόσφατα για το ξεκίνημά του) και την Κλέλια Ανδριολάτου, οι οποίοι βρέθηκαν καλεσμένοι στην Ελένη Μενεγάκη και μίλησαν για τη νέα σειρά,, την γνωριμία τους αλλά και τις δύσκολες σκηνές που γύρισαν!

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος μάλιστα αποκάλυψε την πρώτη τους συνάντηση για τον ρόλο, και το πως τελικά τον κέρδισε η νεαρή ηθοποιός.

«Είχα μάθει για την Κλέλια από συνάδελφους και από τους δάσκαλους της στην σχολή. Όταν είχα γράψει το πρώτο επεισόδιο έψαχνα να βρω μια κοπέλα νέα και πήγα στις σχολές. Έτσι καταλήξαμε για καφέ, χωρίς όμως να της πω τίποτα για τη σειρά.

Ήταν ακριβώς αυτό που είχα γράψει. Σαν χαρακτήρας είναι σαρωτική αλλά και γλυκιά. Στην αρχή της κουβέντας ήμουν αυστηρός, αλλά μέχρι το τέλος της είχα δώσει το σενάριο και φεύγοντας της είπα ‘σ’ ευχαριστώ πολύ, θα τα πούμε στο γύρισμα’. Με είχε αγοράσει και με είχε πουλήσει» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Maestro: «Με εμπιστεύτηκαν "ιερά τέρατα" του χώρου!» - Οι αφοπλιστικές δηλώσεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη πριν την πρεμιέρα

Maestro: «Έχει ένα πρόβλημα υγείας και...» - Πριν την μεγάλη πρεμιέρα ο Αντίνοος Αλμπάνης αποκαλύπτει τα πάντα