Από Πέννυ Μαστοράκου

Αρκετές είναι οι φορές που κατά την διάρκεια συνεντεύξεων μπορεί να τύχει να συγκινηθεί η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στο Στούντιο 4 (όπως και πριν λίγο καιρό με τον Γιώργο Σουξέ), καθώς πολλές είναι οι ιστορίες που σε ανθρώπινο επίπεδο σε λυγίζουν στο άκουσμά τους.

Άλλη μία τέτοια συνέντευξη ήταν της Καίτη Γκραμμά, του γνωστού τρανς μοντέλου, που μίλησε στην εκπομπή, και συγκίνησε με την εξομολόγησή της για μια άσχημη ψυχολογικά περίοδο στη ζωή της, όπου ο πατέρας της την κορόιδεψε για τα όνειρά της.

Η εξομολόγηση της Καίτης Γκραμά και η συγκίνηση της Ζαμπέτογλου

«Πριν ξεκινήσω τη φυλομετάβαση υπήρξε ένα περιστατικό που είχε συμβεί – ήταν πολύ άσχημη περίοδος. Σε αυτή την άσχημη περίοδο έκανα πολλά άσχημα πράγματα στον εαυτό μου, έπινα πολύ… Δεν ήταν μια καλή περίοδος για μένα, δεν ήμουν καλά ψυχολογικά. Μια μέρα ήμουν πολύ μεθυσμένη στο σπίτι και έκλαιγα, έλεγα στον μπαμπά μου ότι θέλω να φύγω, να ανοίξω τα φτερά μου, να κάνω εξώφυλλα μεγάλων περιοδικών και εκείνος γελούσε.

Ήμουν μεθυσμένη και εκείνος γελούσε σαν να με κορόιδευε, τύπου “τι βλακείες είναι αυτές που λες;”. Πέρσι είχα συνέχεια φωτογραφίσεις για όλα αυτά τα περιοδικά. Όταν τέλειωσα τις φωτογραφίσεις με πήρε ο μπαμπάς μου βίντεο κλήση και μου λέει “μετά από πέντε χρόνια ήρθε η στιγμή να σου ζητήσω συγγνώμη επειδή γελούσα» ανέφερε η Καίτη Γραμμά και τότε είδαμε σε κοντινό πλάνο την συγκίνηση της παρουσιάστριας.

Η συγκινητική εξομολόγηση της Ελισάβετ Μουτάφη για τον θάνατο του πατέρα της στην εκπομπή

Την Τετάρτη 5/10 είδαμε την Ελισάβετ Μουτάφη να είναι καλεσμένη στην εκπομπή, και μεταξύ των όσων εξομολογητικών δήλωσε, αναφέρθηκε και σε ένα γεγονός της ζωής της, που την πληγώνει πολύ.

Μετά την εξομολόγηση πολύ γνωστής ηθοποιού, με τη σειρά της και η Μουτάφη αισθάνθηκε άνετα να αναφερθεί στην πρόσφατη απώλεια του πατέρα της αλλά και σε αυτή του σκυλιού της. Όσο και να προσπαθεί να βλέπει το ζήτημα ως μια φυσική εξέλιξη των πραγμάτων, δεν παύει να της λείπει, μιας και ο μπαμπάς της ήταν ο κολλητός της.

«Έχω περάσει πολύ δύσκολη χρονιά. Έχασα τον πατέρα μου κι επειδή του είχα τεράστια αδυναμία αυτό με έχει διαλύσει κυριολεκτικά. Δεν μπορώ να το διαχειριστώ ακόμα. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα μέσα μου. Το παλεύω συνέχεια να το διαχειριστώ, αλλά δεν μπορώ να σας πω ψέματα, ότι δεν είναι η δουλειά μου που με κρατάει, πέρα από τον άντρα μου, την οικογένειά μου.


Μέχρι πριν από μερικό καιρό κάθε μέρα σηκωνόμουν κι έκλαιγα. Τώρα υπάρχουν κάποια αεράκια που φυσούν και λένε οκ, έχουν επιζήσει πολλοί από τον θάνατο του πατέρα τους. Έχω πολλές φίλες που δυστυχώς έχουν χάσει τον πατέρα τους πολύ νωρίτερα από μένα. Οπότε θα σας πω την αλήθεια., εκεί παίρνω δύναμη».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Το αποκάλυψε για πρώτη φορά! Με ποιον ηθοποιό της σειράς έκανε την πρώτη ερωτική σκηνή της καριέρας της η Χρύσα Παππά

Φλόγα και Άνεμος: «Δεν γίνεται να ανταγωνιστώ την Καραμπέτη!» - "Καταπέλτης" η Πέγκυ Τρικαλιώτη