Από Πέννυ Μαστοράκου

Με αφορμή την πρόταση γάμου της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου, η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, η οποία πάντα μιλά με ειλικρίνεια και αυθορμητισμό για όλα στην εκπομπή της (δείτε εδώ το παράπονο που εξέφρασε πριν λίγες μέρες), αναφέρθηκε το πρωί της Τετάρτης 12/10, σε μια προσωπική της ιστορία αναφερόμενη σε μια σχέση της από το παρελθόν, όπου πίστευε πως θα της κάνει πρόταση γάμου.

Όλα όσα αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου

«Να πω και εγώ μια προσωπική εμπειρία. Έχουμε κανονίσει με μια σχέση μου να πάμε ένα ταξίδι, με την μεγάλη σχέση που είχα στη ζωή μου, την προηγούμενη που είχα. Μου είχε πει λοιπόν ότι θα πάμε ταξίδι, νομίζω στο Παρίσι. Εγώ είχα ξεκινήσει να σκέφτομαι τα δικά μου και είχα δει ότι είχε πάει και σε ένα κοσμηματοπωλείο και ήμουν σίγουρη μέσα μου. Πάω να φτιάξω τα νύχια μου και είπα στα κορίτσια να μου κάνουν γαλλικό. Σκεφτόμουν πως αν μου δώσει το δαχτυλίδι να έχω τη σωστή φωτογραφία. Αυτό δεν έγινε ποτέ και ήταν όλα στη φαντασία μου» είπε χαρακτηριστικά.

Έξαλλη για την ηλικιακή "επίθεση" στην Βίκυ Καγιά

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά, μία από τις προηγούμενες παίκτριες του GNTM μίλησε δημόσια για την συμμετοχή της στο σόου και έκανε ένα σχόλιο για την ηλικία της Βίκυς Καγιά το οποίο συζητήθηκε αρκετά έντονα. Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, μάλιστα, Super Κατερίνα, η παρουσιάστρια θέλησε να σχολιάσει τα λεγόμενά της με ένα έντονο ύφος.

Της φάνηκε, δηλαδή, πολύ άσχημο το γεγονός πως τα έβαλε με το διάσημο μοντέλο και εξήγησε πως επειδή δεν είναι η μόνη που εμφανίστηκε αυτό το διάστημα και "επιτέθηκε" επί της ουσίας στην ίδια, πρόκειται για κάτι στοχευμένο.

«Απαράδεκτο να τα βάζουν μαζί της», είπε χαρακτηριστικά στον "αέρα", υπερασπίζοντας την οικοδέσποινα του διαγωνισμού μόδας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ρε πάτε καλά;!» - Ασύλληπτο ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου για παλιό της συνεργάτη

«Κρατιέμαι μέρες, παρουσιάζουν τα πιο trash προϊόντα και...» - Έφευγαν "βροχή" οι σπόντες από την Κατερίνα Καινούργιου