Από Πέννυ Μαστοράκου

Είναι πάντα αυθόρμητη και στο άδικο πάντα θα πάρει θέση και θα απαντήσει καταλλήλως χωρίς να την ενδιαφέρει το τι θα ειπωθεί. Ο λόγος για την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία το πρωί της Δευτέρας 3/10 έγινε πυρ και μανία στον αέρα της εκπομπής της, μετά από ένα ρεπορτάζ για την Βίκυ Καγιά και τις δηλώσεις πρώην διαγωνιζόμενης στο GNTM.

Η παρουσιάστρια θέλησε να εκφράσει λοιπόν κάτι το οποίο ήθελε εδώ και μέρες να αναφέρει στον αέρα, σχετικά με τα άτομα που βγαίνουν και κρίνουν άσχημα άλλες εκπομπές.

"Καταπέλτης" η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής

«Να πω κάτι τώρα που θέλω να το πω και κρατιέμαι μέρες. Θα το πω και ας πουν ό,τι θέλουν. Δεν μπορώ με τους ψευτοκουλτουριάρηδες και ψευτοποιοτικούς που βγαίνουν σε διάφορες πρωινές, μεσημεριανές, βραδινές εκπομπές και κατακεραυνώνουν ξαφνικά κάποια πρότζεκτ που φαίνονται για το επίπεδό τους κίτρινα και οι ίδιοι, στο ίδιο τους το κανάλι αλλά και τα πρόσωπα που πολλές φορές συμβουλεύουν παρουσιάζουν τα πιο trash προϊόντα που έχουν βγει στην ελληνική τηλεόραση.

Εγώ με αυτούς που έχουν γίνει κριτές των πάντων και καλά οι ποιοτικοί που δεν μπορούν το κίτρινο… Επειδή ο τηλεθεατής είναι πάρα πολύ έξυπνος και ο κόσμος που παρακολουθεί και δεν τον ενδιαφέρουν καθόλου τα κίτρινα τα μπλε και τα ροζ αλλά η αλήθεια του κάθε ανθρώπου, επιβραβεύει είτε με τα νούμερα τηλεθέασης είτε και με άλλους τρόπους», είπε η Κατερίνα Καινούργιου μεταξύ άλλων.

Το σχόλιο της για τον γάμο του πρώην της Σταθοκωστόπουλου με την Σπυροπούλου

Το πρωί της Δευτέρας 3/10 έγιναν γνωστά τα ευχάριστα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία την Κυριακή 2/10 παντρεύτηκε κάτω υπό άκρα μυστικότητα τον εκλεκτό της καρδιά της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, λίγο πριν έρθει στον κόσμο ο καρπός του έρωτά τους (δείτε εδώ το φύλο του μωρού της).

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε εκεί και εξασφάλισε πλάνα με τους συγγενείς του ζευγαριού, λίγο πριν τον πολιτικό γάμο του, και με τη σειρά της, η Κατερίνα Καινούργιου ήθελε να τους ευχηθεί για το χαρμόσυνο γεγονός.

«Να ζήσουν, πολύ ωραία ήταν! Τα παιδιά ήθελαν να το κρατήσουν κάτω από άκρα μυστικότητα και πολύ καλά έκαναν. Φόρεσε ένα φανταστικό άσπρο φόρεμα που το έραψε για εκείνη η Σήλια Κριθαριώτη και ήταν πάρα πολύ όμορφη. Φαίνονται πολύ χαρούμενοι! Θα γευμάτισαν μετά όλα καλά. Ξέρω και την οικογένεια του Βασίλη, είναι πολύ large άνθρωποι.

Ήταν η επισημοποίηση για να έρθει το παιδάκι τους στον κόσμο. Θα κάνουν και θρησκευτικό γάμο γιατί και οι δύο πιστεύουν πολύ στον Θεό, σας το λέω 100%. Και στα δικά μας οι λεύτερες» σχολίασε μεταξύ άλλων εμφανώς χαρούμενη η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Έχει πάει σε άλλες εκπομπές, όπου είχαν μιλήσει με τα χειρότερα» - "Κόλαφος" η Κατερίνα Καινούργιου για τον Γιώργο Καπουτζίδη

«Ζαλίζομαι πάρα πολύ» - Ανησυχία στο πλατό του ALPHA με την υγεία της Κατερίνας Καινούργιου