Από Πέννυ Μαστοράκου

Το πρωί της Δευτέρας 10/10, η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή ένα ρεπορτάζ για την Ιωάννα Μαλέσκου, και την περιπέτεια που πέρασε με μία απάτη, η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα, θέλησε να κάνει ένα σχόλιο, καθώς να τηλεφώνημα που δέχτηκε από την ίδια για να την συγχαρεί για τη συνέντευξη που πήρε από την Δέσποινα Βανδή, την έκανε να εκφράσει το παράπονό της.

Η παρουσιάστρια ήθελε να τονίσει πως εκτίμησε αυτή την κίνηση και εξέφρασε και ένα παράπονο για μια άλλη παρουσιάστρια του ίδιου τηλεοπτικού σταθμού, η οποία δεν έκανε καμία αναφορά στη συνέντευξη, σε αντίθεση με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, ή την Ελένη Μενεγάκη, που βρίσκεται και σε άλλο κανάλι!

Όσα όσα ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου

«Μετά τη συνέντευξη με τη Δέσποινα Βανδή, η Ιωάννα Μαλέσκου με πήρε τηλέφωνο για να με συγχαρεί, σε αντίθεση με άλλες παρουσιάστριες που μπορεί να είμαστε και στον ίδιο σταθμό και δεν ανέφεραν καν τη συνέντευξη, ενώ εκθείαζαν συνεντεύξεις άλλων. Δεν πειράζει. Αυτά είναι και προσωπικά του καθενός και δε με ενδιαφέρουν και καθόλου. Ούτως ή άλλως εγώ έχω να πω έναν καλό λόγο για όλους.

Απλά στεναχωριέμαι γιατί καλό είναι κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη να υπάρχει μια στήριξη. Δεν πειράζει, δεν πειράζει. Δε με νοιάζει τόσο για μένα, όσο για μια γυναίκα όπως είναι η Δέσποινα Βανδή που έχει μια τεράστια πορεία και βρίσκεται και αυτή στον Alpha και είπε τόσο ωραία πράγματα.

Και η Σταματίνα με πήρε τηλέφωνο να με συγχαρεί. Και η Μενεγάκη έπαιξε τη συνέντευξη που δεν το περίμενα. Εκτιμώ το ότι με πήρε η Ιωάννα Μαλέσκου που βρίσκεται εκτός τηλεόρασης για να μου πει ότι είδε τη συνέντευξη και της άρεσε» είπε χαρακτηριστικά.

Το σχόλιο της για την προσθήκη της Μαρίας Κορινθίου στο Πρωινό

Είναι από τις παρουσιάστριες που η χαρά της είναι αληθινή για τις άλλες εκπομπές, ακόμη και για τις αντίπαλες, και θεωρεί πως ο ανταγωνισμός πρέπει να υπάρχει ώστε να γίνονται καλύτερες οι εκπομπές, αλλά και για να υπάρχει για όλους δουλειά! Ο λόγος για την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έχει την πρωτιά της πρωινής ζώνης, η οποία μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που τη συνάντησαν σε βραδινή της έξοδο το βράδυ της Παρασκευής 7/10.

Σε δηλώσεις της λοιπόν που προβλήθηκαν το Σάββατο 8/10 στην εκπομπή Open Weekend, σχολίασε μεταξύ άλλων τα δημοσιεύματα που θέλουν την Μαρία Κορινθίου να είναι το πρόσωπο που θα βρεθεί από τη νέα εβδομάδα στο Πρωινό, κάτι που σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι στο tv-24.gr.

«Εγώ ότι είχα να πω για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό το είπα και στην εκπομπή, από εκεί και πέρα εύχομαι ό,τι καλύτερο και στον Γιώργο και στην Δούκισσα. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Και οι δυο είναι ταλαντούχοι και επιτυχημένοι. Θα τη βρουν την άκρη τους.

Και εγώ αυτό άκουσα πριν λίγο για τη Μαρία Κορινθίου. Πολύ ωραία επιλογή είναι. Μου αρέσει η Μαρία Κορινθίου. Μπορεί να είναι ηθοποιός αλλά είναι αγαπητή στις γυναίκες, πολύ ωραία γυναίκα, έχει άποψη, σχόλιο..» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Βλέπω μια θλίψη και...» - Η τοποθέτηση της Κατερίνας Καινούργιου στην δικαστική διαμάχη της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη

«Απαράδεκτο» - Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου για την ηλικιακή "επίθεση" στην Βίκυ Καγιά