Από TV24 Team

Η Κατερίνα Καινούργιου πάντα είναι αυθόρμητη και πάντα θα πει αυτό που θέλει να πει είτε είναι στον αέρα της εκπομπής είτε όχι. Στην σημερινή εκπομπή (μετά το προηγούμενο ξέσπασμα για τους ψευτοκουλτουριάρηδες) , την Τρίτη 4/10 στο Super Κατερίνα, η παρουσιάστρια έγινε πυρ και μανία, με ένα σκηνικό που αφορούσε τον πολύ καλό της φίλο Δημήτρη Αεξάνδρου, και δεν άντεξε και πήρε αμέσως θέση φανερά εκνευρισμένη!

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε ένα χυδαίο σχόλιο σε φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη, το οποίο πρόσβαλε κατάφορα τόσο την γνωστή επιχειρηματία και influencer.

H οργή της Καινούργιου και η στήριξη της στον Αλεξάνδρου

Με αφορμή λοιπόν αυτό, η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε καθώς η ίδια είναι αρκετά ευαισθητοποιημένη κυρίως με το κομμάτι της εγκυμοσύνης. «Ρε πάτε καλά; Θα αρχίσω πάλι να τσιτώνω. Ρε πάτε καλά εκεί στα social media; Αλήθεια βρίστε εμένα που λέτε χίλια δυο. Στην κοπέλα και σε κάθε κοπέλα που περιμένει το μωράκι της δεν ντρέπεστε; Πόση κακία και τοξικότητα; Πόση ανηθικότητα;».

"Κόλαφος" και για τον Γιώργο Καπουτζίδη

Παρόλο που δεν αισθανόταν πολύ καλά, η Κατερίνα Καινούργιου συνέχισε την (30/9) της εκπομπή στο πλατό του Super Κατερίνα και ένα από τα θέματα που κλήθηκε να σχολιάσει η ίδια αφορούσε μία μικρή συνέντευξη που της παραχώρησε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο ίδιος, όμως, επειδή ρωτήθηκε για ορισμένα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι εκτός της Eurovision για το 2023, δεν θέλησε να απαντήσει, διότι εξήγησε πως είναι κάτι που θα συμβεί πολύ αργότερα. Αυτό, ωστόσο, δεν άρεσε ιδιαίτερα στην παρουσιάστρια, η οποία με τη σειρά της τόνισε πως δεν θα ήταν κακό να μιλήσει γι' αυτό και, μάλιστα, εξέφρασε και το παράπονό της για το γεγονός πως τον έχουν καλέσει πολλές φορές, αλλά δεν έχει δεχθεί.

«Δύο λεπτά. Νομίζω ότι είμαι από τις μεγαλύτερες φαν του Γιώργου Καπουτζίδη. Το λέω συνέχεια πόσο εκτιμώ το ταλέντο του, έχω γνωρίσει και την οικογένειά του κι είναι ένας φανταστικός άνθρωπος. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει έρθει καλεσμένος στην εκπομπή ενώ τον έχουμε παρακαλέσει πολλές φορές κι έχει πάει σε άλλες εκπομπές, όπου οι παρουσιαστές είχαν μιλήσει με τα χειρότερα», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Αλλά δεν έχει κάνει. Είναι το κανάλι που τους υποχρεώνει. Όμως ρωτήσαμε με τόση ευγένεια, δεν είναι κακό… Δεν ήταν κακό να έλεγε παιδιά, θα το συζητήσουμε σε λίγο καιρό, ισχύει, κάτι».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Χρόνια πολλά...» - Οι δημόσιες ευχές της Κατερίνας Καινούργιου στον άντρα της ζωής της

«Σας το λέω 100%, θα κάνουν...» - Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για τον γάμο του πρώην της Σταθοκωστόπουλου με την Σπυροπούλου