Από Πέννυ Μαστοράκου

Τις τελευταίες μέρες η αλήθεια είναι πως η Βίκυ Καγιά είναι σαν να βάλλεται από παντού, και να δέχεται πυρά από παλιούς συνεργάτες αλλά και μοντέλα πρώην διαγωνιζόμενα στο GNTM (δείτε εδώ τι συνέβη με την Άννα Αμανατίδου).

Το πρωί της Τρίτης 4/10 λοιπόν, η επίσης πρώην διαγωνιζόμενη Μαριαγάπη Ξυπολιά, μίλησε για την πορεία της στο χώρο του μόντελινγκ, την ομοιότητα με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και πέταξε τα βέλη της στην Βίκυ Καγιά, η οποία όπως λέει έχει κάνει κάποια αρνητικά σχόλια ως προς το πρόσωπό της.

Το σχόλιο της Μαριαγάπης για την Βίκυ Καγιά

«Μετά το GNTM η ζωή μου πάει πάρα πολύ καλά, έχω ταξιδέψει, έχω χαλαρώσει κι έχω φάει καλά. Τα κιλά μου τώρα είναι φυσιολογικά. Πέρασα μια περίεργη φάση και ο οργανισμός μου κατέρρευσε. Έκανα μια διατροφή δύο μηνών κι έφτασα 47 κιλά από το πουθενά και μετά άρχισα να παίρνω κιλά χωρίς να τρώω. Μου λένε ότι μοιάζω με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, είναι κομπλιμέντο για μένα.

Στο GNTM το έχουν πάει σε ριάλιτι και παίρνουν κόσμο με βάση την ιστορία που έχει να πουλήσει, οι κριτές έχουν χάσει τα πιστεύω τους. Η Βίκυ Καγιά είχε κάνει κάποια πολύ αρνητικά σχόλια για μένα, δεν μίλησα γιατί είναι χαζό να τσακωθώ με μια μεγάλη γυναίκα» είπε χαρακτηριστικά το μοντέλο.

Τα βέλη της ωστόσο έριξε και η Καληφώνη

Μπορεί η απουσία της Βίκυς Καγιά από τον περσινό κύκλο του GNTM να ήταν αισθητή, ωστόσο η επιστροφή της έχει φέρει ένα κύμα αντιδράσεων στα social media, για τον τρόπο με τον οποίο μιλάει σε ορισμένες διαγωνιζόμενες.

Άνθρωποι της τηλεόρασης σχολιάζουν αρνητικά την αντιμετώπιση των μοντέλων, ενώ το Twitter καθημερινά «καταδικάζει» τις ατάκες της και τις απόψεις της. Κάπως έτσι, προς το παρόν τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά για την αγαπημένη παρουσιάστρια.

Αποκορύφωμα της κατάστασης αυτής ήταν το βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδκτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, μία πρώην παίκτρια του GNTM, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η οποία με τη σειρά της «στήνει» στον τοίχο τη Βίκυ Καγιά.

Η Γαρυφαλλιά είχε περάσει στο σπίτι, στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων και είχε ενθουσιάσει τους κριτές με την ομορφιά της, ωστόσο λίγο καιρό μετά την έναρξη των φωτογραφήσεων, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς καθώς θεώρησε πως όλη αυτή η κατάσταση δεν της ταίριαζε.

Κάπως έτσι, ανέβασε στο Tik Tok της ένα βίντεο στο οποίο ακούγονται από πίσω μερικές ατάκες που είπε η Βίκυ Καγιά σε μία διαγωνιζόμενη για το έντονο μακιγιάζ της, ενώ την ίδια ώρα εκείνη βάφεται πολύ έντονα χλευάζοντας την κριτή.

«Ας πει κάποιος στην Καγιά να βγάζει αλλού τα κόμπλεξ της», έγραψε χαρακτηριστικά πάνω στο βίντεό της η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5 - αποκλειστικό: Πόσα λεφτά παίρνει η Βίκυ Καγιά μηνιαίως από το ριάλιτι

Η εικόνα μιλάει από μόνη της - Τι συμβαίνει με την Σοφία Χατζηπαντελή και την Βίκυ Καγιά πίσω από τις κάμερες