Από Πέννυ Μαστοράκου

Ποδαρικό λοιπόν στην εκπομπή του Γιάννη Τσιμιτσέλη, Fishy, έκανε την Κυριακή 9/10 η Ελένη Μενεγάκη, και οι δυο τους στο όμορφο νησί της Άνδρου, μίλησαν για όλα, με αφοπλιστική ειλικρίνεια και χωρίς περιστροφές! Η παρουσιάστρια, μετά την αναφορά της στο κομμάτι της δουλειάς και της οικογένειας, θυμήθηκε μία επική στιγμή της, η οποία έχει μείνει 20 χρόνια μετά χαραγμένη στο μυαλό!

Η αναφορά της Ελένης Μενεγάκη στον "λούτσο" και τον Θέμο Αναστασιάδη

«Αυτό το ψάρι δεν το ήξερα μέχρι που το μαγείρεψε η κυρία Βέφα, δεν είχα δώσει σημασία, μου φάνηκε αστείο. Όταν ήρθε καλεσμένος ο Θέμος μου έφερε έναν λούτσο. Έμεινε. 20 χρόνια τώρα έχει γράψει ιστορία. Δεν μαγειρεύω κάθε μέρα. Μαγειρεύω όταν είναι όλοι στο σπίτι. Όταν το κάνω, το κάνω με τόση λαχτάρα! είπε ενθυμούμενη την τότε ατάκα της.

Δεν ήξερε ότι το μικρόφωνο της ήταν ανοιχτό - Ξέσπασε σε γέλια η με την γκάφα της λίγες μέρες πριν

Στην εκπομπή της Ελένη, την Παρασκευή 7/10, η ίδια, πέρα από την σειρά "Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη" μίλησε και για μία άλλη σειρά, το "Μαύρο Ρόδο", αφού πρόβαλε ένα απόσπασμα από το νέο επεισόδιο του σίριαλ.

Κατά τη διάρκεια της προβολής όμως, το βίντεο διεκόπη και η κάμερα έδειχνε εκείνη την ώρα που μιλούσε με τους συνεργάτες της και σχολίαζε πράγματα που δεν έπρεπε να ειπωθούν στον "αέρα". Μόλις το συνειδητοποίησε ζήτησε συγγνώμη, ωστόσο της φάνηκε αστείο και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το γέλιο της.

«Είσαι η γυναίκα που μετά από 26 χρόνια γάμου κάνει τον άντρα της να την προσέξει…», έλεγε εκείνη τη στιγμή και στη συνέχεια προσπάθησε να απολογηθεί: «Συγγνώμη… Βρισκόμαστε στον αέρα. Τα σχόλια που κάνουμε δεν υπάρχουν». Μάλιστα, ο Σάββας Πούμπουρας, επισήμανε: «Ανάψαμε μεσημεριάτικα».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Σε έτρεμα!» - Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη που "κούφανε" τον καλεσμένο της

«Γκρεμίζεται» η αυτοκρατορία της Ελένης Μενεγάκη - Η αποκάλυψη για το Instagram της που την «καίει»