Από Στέλλα Μούτσιου

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, την Παρασκευή 7/10, η ίδια, πέρα από την σειρά "Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη" μίλησε και για μία άλλη σειρά, το "Μαύρο Ρόδο", αφού πρόβαλε ένα απόσπασμα από το νέο επεισόδιο του σίριαλ.

Κατά τη διάρκεια της προβολής όμως, το βίντεο διεκόπη και η κάμερα έδειχνε εκείνη την ώρα που μιλούσε με τους συνεργάτες της και σχολίαζε πράγματα που δεν έπρεπε να ειπωθούν στον "αέρα". Μόλις το συνειδητοποίησε ζήτησε συγγνώμη, ωστόσο της φάνηκε αστείο και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το γέλιο της.

Ατύχημα για την Ελένη Μενεγάκη την ώρα που έπαιζε το Μαύρο Ρόδο

«Είσαι η γυναίκα που μετά από 26 χρόνια γάμου κάνει τον άντρα της να την προσέξει…», έλεγε εκείνη τη στιγμή και στη συνέχεια προσπάθησε να απολογηθεί: «Συγγνώμη… Βρισκόμαστε στον αέρα. Τα σχόλια που κάνουμε δεν υπάρχουν». Μάλιστα, ο Σάββας Πούμπουρας, επισήμανε: «Ανάψαμε μεσημεριάτικα».

Γκρεμίστηκε όλο το πλατό με την είσοδο της παρουσιάστριας

Είναι πλέον δεδομένο ότι σε αυτή την εκπομπή είναι όλοι σαν οικογένεια, και οι εκφράσεις και ο τρόπος του ενός προς τον άλλον πιο αυθόρμητος από ποτέ! Ο λόγος για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη (δείτε εδώ ποιον ηθοποιό αποκάλυψε πως έτρεμε πριν λίγες μέρες) στην οποία το μεσημέρι της Δευτέρας 3/10 επικράτησε ο απόλυτος πανικός μετά την είσοδό της στο πλατό.

Είναι αδιαμφησβήτητο πως είναι μία εκ των ωραιότερων παρουσιών στην τηλεόραση και μη, και κάθε φορά είναι ακόμα πιο ωραία από την προηγούμενη, ωστόσο σήμερα, ήταν ιδιαίτερα εκθαμβωτική και δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τους συνεργάτες της.

Με το που μπήκε στο πλατό, αμέσως οι συνεργάτες της άρχισαν να πανηγυρίζουν και να της κάνουν κοπλιμέντα, με τον Σάββα Πούμπουρα να λέει χαρακτηριστικά «Θα κάνουμε εκπομπή ή πασαρέλα;» μιας και η εμφάνισή της ήταν κυριολεκτικά μοντέλου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Σε έτρεμα!» - Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη που "κούφανε" τον καλεσμένο της

«Γκρεμίζεται» η αυτοκρατορία της Ελένης Μενεγάκη - Η αποκάλυψη για το Instagram της που την «καίει»