Από Στέλλα Μούτσιου

Μετά την είσοδο που γκρέμισε όλο το πλατό στη χθεσινή (3/10) εκπομπή της "Ελένης", η Ελένη Μενεγάκη, την Τρίτη 4/10, συνέχισε την κανονική ροή του προγράμματος παρουσιάζοντας μία συνέντευξη της Μαντώς Γαστεράτου, η οποία πρόσφατα έγινε για δεύτερη φορά μαμά και κάθε φορά που πρέπει να φύγει από το σπίτι για να πάει στη δουλειά, στο σπίτι γίνεται το "έλα να δεις".

Με αφορμή, λοιπόν, τις αποκαλύψεις της ραδιοφωνικής παραγωγού, η παρουσιάστρια μίλησε για το τι συμβαίνει στο δικό της σπίτι κάθε πρωί, το οποίο την κάνει έξω φρενών.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τα πρωινά με τα παιδιά της στο σπίτι

«Στο δικό σας σπίτι ξυπνάτε και είσαστε καλοφτιαγμένοι; Μόνο στο δικό μας σπίτι έχουμε τα μαλλιά πάνω και… όλοι κάτι ψάχνουμε; Έχουμε έναν εκνευρισμό όχι από την ώρα που ξυπνάμε αλλά σιγά σιγά και κορυφώνεται μέχρι να φύγουμε από το σπίτι και λες "ααα, όχι θα είμαι ζεν!"

Και το αντιμετωπίζω κάπως έτσι "κατεβείτε παιδιά…Δεν κατεβαίνετε δεν πειράζει σιγά σιγά...", αλλά ένας έχει πάντα άλλον ρυθμό και δημιουργεί έναν εκνευρισμό. Δεν μπορώ να τσακωθώ πρωί, πρωί. Δεν αντέχω», είπε χαρακτηριστικά.

Η ανησυχία της παρουσιάστριας για την ηλικία της

Η Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς έγιναν για πρώτη φορά γονείς και στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, σχολιάστηκε την Πέμπτη 29/9 η έξοδός τους από το μαιευτήριο στο πλευρό της γιαγιάς, πλέον, Χριστίνας Παππά.

Με αφορμή, λοιπόν, αυτά τα πλάνα, η παρουσιάστρια άρχισε να φαντάζεται τον εαυτό της ως γιαγιά και θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της με τους συναδέλφους και το κοινό της.

«Κοιτούσα τη Χριστίνα και αναρωτιόμουν και λέω “Δηλαδή η Χριστίνα σήμερα είναι γιαγιά, αν είχα κάνει κι εγώ γιο πριν τα 18 μου, θα είχα κι εγώ σήμερα ένα μωρό του παιδιού μου;”. Ηλικιακά γίνεται, ψυχολογικά επηρεάζει άραγε μια γυναίκα; Είσαι πολύ νέος, δραστήριος, έχεις την προσωπική σου ζωή. Μέσα σου σκέφτεσαι ότι απέκτησες εγγόνι; Πώς νιώθεις; Λέω… Η γυναίκα μέσα της, που γίνεται γιαγιά, την επηρεάζει αυτό ψυχολογικά; Δεν ξέρω, πρώτη φορά προβληματίστηκα έτσι.

Εγώ είδα ένα πλάνο το πρωί στην Μελέτη και πολύ με απασχόλησε. Δηλαδή, η ηλικία μας έχει να κάνει με το πόσο χρονών είναι τα παιδιά μας; Εγώ έχω παιδιά σε όλες τις ηλικίες, έχω ένα παιδί που θα γίνει 20 σε έναν μήνα και έχω κι ένα που είναι 7,5.

Δεν έχω τέτοια φοβία, περιμένω αυτά να γίνονται στην ώρα τους. Κανείς να μην βιάζεται. Μεγαλώνει η γυναίκα σύμφωνα με πόσο μεγαλώνουν τα παιδιά της;», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Θα το φάμε... όλο» - Έφερε αναστάτωση στο Fishy του Γιάννη Τσιμιτσέλη η Ελένη Μενεγάκη

«Σε έτρεμα!» - Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη που "κούφανε" τον καλεσμένο της