Από Στέλλα Μούτσιου

Η Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς έγιναν για πρώτη φορά γονείς και στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, σχολιάστηκε την Πέμπτη 29/9 η έξοδός τους από το μαιευτήριο στο πλευρό της γιαγιάς, πλέον, Χριστίνας Παππά.

Με αφορμή, λοιπόν, αυτά τα πλάνα, η παρουσιάστρια άρχισε να φαντάζεται τον εαυτό της ως γιαγιά και θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της με τους συναδέλφους και το κοινό της.

Οι ανησυχίες της Ελένης Μενεγάκη ως γιαγιά

«Κοιτούσα τη Χριστίνα και αναρωτιόμουν και λέω “Δηλαδή η Χριστίνα σήμερα είναι γιαγιά, αν είχα κάνει κι εγώ γιο πριν τα 18 μου, θα είχα κι εγώ σήμερα ένα μωρό του παιδιού μου;”. Ηλικιακά γίνεται, ψυχολογικά επηρεάζει άραγε μια γυναίκα; Είσαι πολύ νέος, δραστήριος, έχεις την προσωπική σου ζωή. Μέσα σου σκέφτεσαι ότι απέκτησες εγγόνι; Πώς νιώθεις; Λέω… Η γυναίκα μέσα της, που γίνεται γιαγιά, την επηρεάζει αυτό ψυχολογικά; Δεν ξέρω, πρώτη φορά προβληματίστηκα έτσι.

Εγώ είδα ένα πλάνο το πρωί στην Μελέτη και πολύ με απασχόλησε. Δηλαδή, η ηλικία μας έχει να κάνει με το πόσο χρονών είναι τα παιδιά μας; Εγώ έχω παιδιά σε όλες τις ηλικίες, έχω ένα παιδί που θα γίνει 20 σε έναν μήνα και έχω κι ένα που είναι 7,5.

Δεν έχω τέτοια φοβία, περιμένω αυτά να γίνονται στην ώρα τους. Κανείς να μην βιάζεται. Μεγαλώνει η γυναίκα σύμφωνα με πόσο μεγαλώνουν τα παιδιά της;», είπε χαρακτηριστικά.

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας που "κούφανε" τον καλεσμένο της

Όπως πάντα αυθόρμητη και ομιλητική με τους καλεσμένους της (δείτε εδώ τις συμβουλές της προς την Μαίρη Συνατσάκη) έτσι και χθες η Ελένη Μενεγάκη, στο ίδιο κλίμα υποδέχτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 29/9 στην εκπομπή της τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Η παρουσιάστρια μεταξύ σοβαρού και αστείου στις πρώτες κουβέντες τους στην συνέντευξη, ανέφερε στον ηθοποιό πως τα πρώτα χρόνια της δουλειάς της έτρεμε την παρουσία του, κάτι που δεν περίμενε να ακούσει ο ίδιος.

«Έμπαινες με το πλατύ σου χαμόγελο, εγώ γιατί είχα ταχυπαλμία και έλεγα «Θοδωρή, κάτσε μαζί μου, μην τα κάνω σαλάτα και δεν ξανάρθει ποτέ!». Δεν ντρέπομαι να το πω», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

«Αλίμονο αν μεγαλώνοντας δεν βελτιωνόμαστε, δεν γινόμαστε καλύτεροι. Εάν έχεις επαφή με τον εαυτό σου μπορείς να δεις τα λάθη σου, εάν είσαι αρκετά τίμιος με τον εαυτό σου να δεις που χωλαίνεις και ναι, μπορείς να το βελτιώσεις. Νομίζω ότι οι άνθρωποι στη σύγχρονη εποχή ενηλικιωνόμαστε όλο και αργότερα, ειδικά δε αν κάνεις δουλειές δημιουργικές ή πράγματα που σε απασχολούν ή πάρα πολύ, σχεδόν δεν προλαβαίνεις να κοιτάξεις προς τα μέσα.

Έχω υπερβεί τα 50, παρόλα αυτά καταλαβαίνω πράγματα για τον εαυτό μου των 40 και λέω “καλά, είναι δυνατόν να ήμουν τόσο ανώριμος και να είχα αυτή τη συμπεριφορά;”. Κατάλαβα φέτος ότι εγώ, που γενικά είμαι καλοσυνάτη ιδιοσυγκρασία, ότι πολλές φορές είμαι νευρικός ή να έχω ένα ξέσπασμα θυμού ή εκνευρισμού καλύτερα, που μπορεί να κρατάει λίγο, αλλά να είναι πολύ έντονο», δήλωσε με την σειρά του ο ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Γκρεμίζεται» η αυτοκρατορία της Ελένης Μενεγάκη - Η αποκάλυψη για το Instagram της που την «καίει»

«Βρε δεν τα αφήνεις αυτά;» - Άφωνη η Σμαράγδα Καρύδη με το παράπονο της Ελένης Μενεγάκη