Από Ελένη Μήτση

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά μάς κρατούν συντροφιά καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, 13:00-15:00, στο νέο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1, τη Δευτέρα 10/10 με το ''Πρωίαν σε είδον''.

Στην πρώτη εκπομπή καλεσμένος είναι ο Φοίβος Δεληβοριάς. Ο σημαντικός τραγουδοποιός και δημιουργός της επιτυχημένης μουσικής κωμωδίας της ΕΡΤ «Τα νούμερα» θα έρθει αντιμέτωπος με μία μεγάλη μουσική έκπληξη.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για τη νέα εκπομπή του ''Πρωίαν σε είδον''

Στην ίδια εκπομπή, ο Φώτης και η Τζένη αφηγούνται και επιβεβαιώνουν «αστικούς μύθους» διάσημων προσώπων και προσκαλούν τους τηλεθεατές σε ένα «παιχνίδι δρόμου» με ελληνικές λέξεις. Ποιος γνωρίζει και ποιος έχει τη σωστή απάντηση;
Επίσης, αγαπημένα πρόσωπα αποκαλύπτουν μυστικά και σημαντικές στιγμές της καριέρας τους, ενώ η Τζένη μπαίνει στη θάλασσα με έναν χειμερινό κολυμβητή και πρώην καταδρομέα των ειδικών δυνάμεων.
Συζητάμε εξάλλου, για την ιστορία και τη σημασία του Blackface. Ο Φώτης και η Τζένη παίζουν… ΕΡΤ αλέρτ. Η ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης περνά μπροστά από τα μάτια μας μέσα από σπάνιο αρχειακό υλικό.
Η Γωγώ Δελογιάννη ετοιμάζει και παρουσιάζει την πιο γλυκιά συνταγή με λίγο… αλάτι.

Η εκπομπή «Πρωΐαν σε εἶδον τήν μεσημβρίαν» συνδυάζει το χιούμορ και την καλή διάθεση με την ενημέρωση και τις ενδιαφέρουσες ιστορίες. Διασκεδαστικά βίντεο, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, ειδήσεις και συζητήσεις αποτελούν την πρώτη ύλη σε ένα δίωρο, από τις 13:00 έως τις 15:00, που σκοπό έχει να μας ψυχαγωγήσει, αλλά και να μας παρουσιάσει όλα όσα μας ενδιαφέρουν.

Ο Φώτης και η Τζένη αναζητούν απαντήσεις σε καθετί που μας απασχολεί στην καθημερινότητα, που διαρκώς αλλάζει. Συναντούν διάσημα πρόσωπα, συζητούν με ανθρώπους που αποτελούν πρότυπα και εμπνέουν με τις επιλογές τους. Θα γίνουν η ευχάριστη μεσημεριανή παρέα που θα κάνει τους τηλεθεατές να χαμογελάσουν, αλλά και να ενημερωθούν και να βρουν λύσεις και απαντήσεις σε θέματα της καθημερινότητας.

Καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 13:00 έως τις 15:00, ο Φώτης Σεργουλόπουλος λέει την πιο ευχάριστη «Καλησπέρα» και η Τζένη Μελιτά είναι μαζί του για να γίνει η κάθε ημέρα της εβδομάδας καλύτερη.

  • Σκηνοθέτης: Κώστας Γρηγορακάκης
  • Αρχισυντάκτης: Γιώργος Βλαχογιάννης
  • Βοηθός αρχισυντάκτη: Ελένη Καρποντίνη
  • Συντακτική ομάδα: Ράνια Αλευρά, Σπύρος Δευτεραίος, Ιωάννης Βλαχογιάννης, Γιώργος Πασπαράκης, Θάλεια
  • Γιαννακοπούλου
  • Ειδικός συνεργάτης: Μιχάλης Προβατάς
  • Υπεύθυνη καλεσμένων: Τεριάννα Παππά
  • Executive producer: Raffaele Pietra
  • Διεύθυνση παραγωγής: Λίλυ Γρυπαίου

Γιατί άλλαξαν ώρα;

Μπορεί η πρεμιέρα για την εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά, Πρωίαν σε είδον, να αναβλήθηκε, ωστόσο δεν είναι η μοναδική αλλαγή που πρότεινε η ΕΡΤ. Πιο συγκεκριμένα, αποφασίστηκε να αλλάξει και η ώρα προβολής και να μεταφερθεί από τις 10:00 - 12:00 στη μεσημεριανή ζώνη, διότι τα νούμερα της πρωινής είναι ήδη υψηλά.

Η εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» συνδυάζει το χιούμορ και την καλή διάθεση με την ενημέρωση και τις ενδιαφέρουσες ιστορίες. Διασκεδαστικά βίντεο, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, ειδήσεις και συζητήσεις αποτελούν την πρώτη ύλη σε ένα δίωρο, από τις 13:00 έως τις 15:00, που σκοπό έχει να ψυχαγωγήσει, αλλά και να παρουσιάσει στους τηλεθεατές όλα όσα μας ενδιαφέρουν.

Ο Φώτης και η Τζένη θα αναζητήσουν απαντήσεις σε καθετί που μας απασχολεί στην καθημερινότητα, που διαρκώς αλλάζει. Θα συναντήσουν διάσημα πρόσωπα, θα συζητήσουν με ανθρώπους που αποτελούν πρότυπα και εμπνέουν με τις επιλογές τους. Θα γίνουν η ευχάριστη μεσημεριανή παρέα που θα κάνει τους τηλεθεατές να χαμογελάσουν, αλλά και να ενημερωθούν και να βρουν λύσεις και απαντήσεις σε θέματα της καθημερινότητας.

Η εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» θα μιλήσει με όλους και για όλα. Θα βγει στον δρόμο, θα επικοινωνήσει με όλη την Ελλάδα, θα μαγειρέψει νόστιμα φαγητά, θα διασκεδάσει και θα δώσει έναν ξεχωριστό ρυθμό στα μεσημέρια μας.

Καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 13:00 έως τις 15:00, ο Φώτης Σεργουλόπουλος λέει την πιο ευχάριστη «Καλησπέρα» και η Τζένη Μελιτά είναι μαζί του για να γίνει η κάθε ημέρα της εβδομάδας καλύτερη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Πρωίαν σε είδον»: Ανατροπή στην ΕΡΤ - Η ανακοίνωση του καναλιού μετά την αναβολή της πρεμιέρας

Έρχεται η πρεμιέρα του «Πρωίαν σε είδον»! - Το απολαυστικό trailer του Σεργουλόπουλου και της Μελιτά