Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend έκανε η Μαρία Μπακοδήμου, λίγο μετά την πρεμιέρα της εκπομπής «Γεια Σου» στο ΣΚΑΙ (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε). Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον πυρετό που ανέβασε τις προηγούμενες μέρες καθώς και στο τρακάρισμα που είχε.

Μεταξύ άλλων, η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε και για τις δηλώσεις του Στέλιου Παρλιάρου για τις σχέσεις της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο (δείτε εδώ τι είπε ο γνωστός pastry chef).

Οι δηλώσεις της Μαρίας Μπακοδήμου για την πρεμιέρα του Γεια Σου

«Είχα πάρα πολύ άγχος… Κάποια βίντεο και το κλαρίνο ήταν τρολ κι είχαν πολλή πλάκα. Αλλά λάθη έγιναν αρκετά. Σήμερα με τράκαραν, πριν να έρθω. Αρρώστησα, τράκαρα κι έριξα μια κούπα καφέ, πριν ξεκινήσω. Τώρα όλα καλά νομίζω. Ήταν το άγχος να φτάσω στην πρεμιέρα», είπε αρχικά.

Αναφορικά με τις δηλώσεις που έκανε ο Στέλιος Παρλιάρος για εκείνη και τον Φώτη Σεργουλόπουλο, είπε: «Ο Στέλιος είναι τόσο γλυκός, όσο και τα γλυκά του. Τον αγαπώ πολύ».

Η έκπληξη του Κοκλώνη στην πρεμιέρα της Μπακοδήμου

Η εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, Γεια σου, ξεκίνησε με κέφι και πολύ ευχάριστη διάθεση και για να της δείξουν πόσο πολύ χαίρονται με την παρουσία της στο κανάλι του ΣΚΑΪ γέμισαν το πλατό με λουλούδια. Αρχικά, έκαναν πλάκα στην παρουσιάστρια φέρνοντας ολόκληρες γλάστρες.

Στη συνέχεια, όμως, της έφεραν πολλές υπέροχες ανθοδέσμες, με την ίδια να ξαφνιάζεται και να μην μπορεί σταματήσει να ευχαριστεί για το υπέροχο δώρο που της έκαναν. Δεν ήταν, ωστόσο, όλες από το κανάλι, η μία προήλθε από δικό της άνθρωπο που δεν θέλησε να αποκαλύψει, αλλά άφησε το υπονοούμενό της, ενώ την άλλη την έστειλε ο Νίκος Κοκλώνης.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άβολη η υποδοχή του Γιώργου Μάγκα από την Μαρία Μπακοδήμου - Τι συνέβη;

Εξελίξεις με την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου - Ήταν να βρίσκεται στο πλατό της αλλά τελικά...