Από Πέννυ Μαστοράκου

Μόνος του σήμερα Παρασκευή 22/9 στην εκπομπή Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας, και λίγο μετά την προβολή ενός θέματος για τον Φώτη Σεργουλόπουλο, ο παρουσιαστής, βαθιά συγκινημένος, πήρε τον λόγο και έκανε μία αποκάλυψη για εκείνον, η οποία τον τιμά ιδιαίτερα πολύ, διότι είναι σπάνιο στις μέρες μας οι άνθρωποι να επαινούν δημόσια τους άλλους.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον Σεργουλόπουλο

«Ας με συγχωρέσει ο Φώτης Σεργουλόπουλος που θα το πω, δεν έχω πάρει την άδειά του αλλά θα το πω, γιατί αυτό με χαρακτηρίζει ότι καμιά φορά κάνω του κεφαλιού μου. Τον είδα το καλοκαίρι σε μια παραλία της Αττικής με το παιδάκι του που το μάθαινε σκι. Επειδή συγκινούμαι πάντα με τους γονείς και δακρύζω και συγκινούμαι πολύ, είναι πολύ γλυκός πατέρας.

Δεν με παρατήρησε, ήμουν σε μια γωνιά έκανα μπάνιο μόνος μου, πολύ γλυκός πατέρας. Υποκλίνομαι στους ανθρώπους γιατί το σημαντικότερο, εκεί που δίνουμε εξετάσεις οι άνθρωποι, για μένα τουλάχιστον, είναι να είμαστε καλοί γονείς» είπε ο παρουσιαστής ιδιαίτερα συγκινημένος.

Η ημερομηνία της πρεμιέρας του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά

Η εκπομπή θα προβάλλεται καθημερινά στη δημόσιας τηλεόραση, στις10-12:00 και αποτελεί την πρώτη προσπάθεια της ΕΡΤ να εντάξει την ψυχαγωγία στην πρωινή ζώνη, με θέματα που θα χαλαρώνουν το τηλεοπτικό κοινό, καθώς και με πλούσιο ρεπορτάζ για όλες τις εξελίξεις.

Με βασικό πυλώνα το χιούμορ, το «Πρωίαν σε είδον» βάζει την δημόσια τηλεόραση δυναμικά στη μάχη του ανταγωνισμού, κάτι που φάνηκε και μέσα από το trailer που έχει κυκλοφορήσει εδώ και κάποιες μέρες (δείτε το εδώ).

Σεργουλόπουλος Μελιτά ΕΡΤ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, η επικρατέστερη ημερομηνία για την πρεμιέρα της εκπομπής, είναι η Δευτέρα 3 Οκτωβρίου και το μόνο σίγουρο είναι πως το κοινό έχει μεγάλη αγωνία για δει τι έχει ετοιμάσει η δημόσια τηλεόραση.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ποιος δε μιλάει σε ποιον; Όλη αλήθεια για τη φιλία του Σεργουλόπουλου με τη Μπακοδήμου

Έρχεται η πρεμιέρα του «Πρωίαν σε είδον»! - Το απολαυστικό trailer του Σεργουλόπουλου και της Μελιτά