Από Στέλλα Μούτσιου

Στο The 2night Show βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 10/10 η Βέρα Μακρομαρίδου, πρωταγωνίστρια του Σασμού (δείτε εδώ τις σημερινές 11/10 εξελίξεις), η οποία μίλησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την ζωή και την καριέρα της. Η ηθοποιός, όμως, θέλησε να εξομολογηθεί και ένα πιο προσωπικό ζήτημα που αφορά την οικογένειά της.

Η ίδια, λοιπόν, έχασε την μητέρα της σχετικά πρόσφατα, καθώς έχασε την μάχη της με τον καρκίνο. Μέχρι τώρα, δεν το είχε πει δημόσια, ώστε να το γνωρίζουν οι γνωστοί και οι συνεργάτες της, αλλά αποφάσισε πως ήρθε η σωστή στιγμή.

Η αποκάλυψη της Βέρας Μακρομαρίδου για την απώλεια της μητέρας της

«Δεν το ήξεραν πολλοί άνθρωποι. Το ήξεραν στη δουλειά αλλά το επικοινώνησα γιατί δεν το γνώριζαν πέρα από το κοινό κι οι δικοί μου άνθρωποι, που μπορεί να μην είχαμε μια πολύ στενή επαφή. Το έκανα γιατί θεώρησα ότι θα είναι πιο αμήχανο να έρθει ένας άνθρωπος που ξέρει ότι η μαμά μου έχει καρκίνο δύο χρόνια και να μου τι κάνει η μαμά σου, είναι καλύτερα;» δήλωσε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Και λέω ας το επικοινωνήσω γιατί πολύς κόσμος που έχει να με δει λίγο καιρό παραπάνω, θα ήθελα να ξέρει ότι τώρα ισχύει αυτό».

Η σημαντική ανακάλυψή της ως Άσπα στον Σασμό

Τα επόμενα επεισόδια που θα δούμε στον Σασμό, περιέχουν ίσως κάποιες από τις πιο δυνατές και συγκινητικές στιγμές που θα παρακολουθήσουμε στον δεύτερο κύκλο της σεζόν. Το χωριό όπως και η Άσπα, αθαίνει για τα καλά ποιος είναι τελικά ο άνθρωπος που αφαίρεσε την ζωή από τον Άγγελο, και νέο θλίψη σκορπά στην Άνω Ποριά.

Διαλυμένη και πληγωμένη η Άσπα, πηγαίνει στο σπίτι του Άγγελου, προκειμένου να μαζέψει τα πράγματά του, και μαζεύοντας πέφτει πάνω σε ένα κουτάκι, κι αντικρίζει μέσα ένα πανέμορφο μονόπετρο. Ξαφνικά χάνει την γη κάτω από τα πόδια της και συνειδητοποιεί πως ο Άγγελος ήθελε να της κάνει πρόταση γάμου.

Σασμός

Η σκέψη αυτή την διαλύει, καθώς είχαν τα πάντα και θα ζούσαν μία ζωή μαζί ευτυχισμένοι, κάτι που της στέρησε ο Κώστας, και έτσι φορά το δαχτυλίδι και ορκίζεται να βάψει τα χέρια της με αίμα! Απευθύνεται στον Παύλο και ζητά να κάνουν τον Κώστα να πονέσει, όπως έκανε εκείνος με τον Άγγελο. Ο Παύλος δέχεται, και έτσι καταστρώνουν μαζί το σχέδιο δολοφονίας του! Η συνέχεια...στις οθόνες μας!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός spoiler: Η Καλλιόπη καταρρέει - Ο Αστέρης της γυρνάει την πλάτη

Σασμός spoiler: Τον παρακολουθεί με την Αργυρώ και δεν έχουν ιδέα! Ο Πάυλος βάζει μπρος το σχέδιο να βγάλει από την μέση τον Αστέρη