Από Ελένη Μήτση

Ο Μιχάλης Σαράντης βρέθηκε καλεσμένος τη Δευτέρα 10/10 στην εκπομπή ''Πρωίαν σε είδον'' και μεταξύ των όσων δήλωσε στη συνέντευξη του δε μπόρεσε να μιλήσει για τη γέννα της κόρης τους αλλά και για τον πρόσφατο θάνατο του πατέρα του.

Ο ηθοποιός έχει αναφερθεί ανοιχτά και στην απώλεια της μητέρας του αλλά και σε αυτή του μπαμπά του, αλλά και στον τρόπο, με τον οποίο διαχειρίστηκε τα δύσκολα αυτά γεγονότα. Σε κάθε περίπτωση, προχωράει μπροστά ωστόσο αυτό, που θα ήθελε να έχει ζήσει είναι να δουν για μια φορά το εγγονάκι τους (δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία με τη μικρή του).

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Σαράντη για την απώλεια των γονιών του

«Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω το πως διαχειρίστηκα την απώλεια της μαμάς μου. Την απώλεια αυτή τη διαχειρίζεσαι από την πρώτη στιγμή και δεν τη διαχειρίζεσαι και ποτέ. Είναι μια συνεχής κατάσταση που συνεχώς μετασχηματίζεται.

Όλο αυτό το πράγμα σε σχέση με τη ζωή και τον θάνατο είναι ούτως ή άλλως μια τέτοια κατάσταση. Δεν την έχω διαχειριστεί και ταυτόχρονα την έχω διαχειριστεί με πολλή ειρήνη και αγάπη για να ησυχάσει και η ψυχή της. Ένας ενήλικας όταν χάνει και τους δυο γονείς του, παύει να είναι παιδί και γίνεται επισήμως ενήλικας. Είχα την τύχη ή ατυχία η ιδιότητά μου να αλλάξει λίγο πριν γεννηθεί η κόρη μου αφού ο θάνατος του πατέρα μου ήρθε λίγο πριν έρθει εκείνη στη ζωή. Θα ήθελα να είναι εδώ οι γονείς μου και να δουν την εγγονή τους».

Το τραγικό περιστατικό που άλλαξε τη ζωή του Μιχάλη Σαράντη

Ο Μιχάλης Σαράντης συμμετέχει φέτος στην νέα σειρά του Φοίβου Δεληβοριά στην ΕΡΤ, «Τα Νούμερα», η οποία από το πρώτο κιόλας επεισόδιο έκλεψε τις εντυπώσεις του τηλεοπτικού κοινού (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter).

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα τον περασμένο Μάιο και άλλαξε τη ζωή του.

«Έχουν αλλάξει τα πάντα! Και προς το καλό και προς το κακό. Έχασα τον μπαμπά μου τον Μάιο. Δεν το είχα ανακοινώσει, είναι η πρώτη φορά που το λέω…έφυγε ο μπαμπάς (…) Ταράχτηκαν τα πράγματα, αλλά παράλληλα έρχεται μια άλλη ζωή στον κόσμο σε λίγες μέρες. Ο μπαμπάς μου πρόλαβε να μάθει ότι θα γίνει παππούς», ανέφερε ο Μιχάλης Σαράντης με την Μαίρη Μηνά να βρίσκεται στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πρωταγωνιστούσε σε αγαπημένη σειρά του ALPHA - Αυτή είναι η εγκυμονούσα σύντροφος του Μιχάλη Σαράντη από τον «Παράδεισο»

Γέννησε η Μαίρη Μηνά - Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Μιχάλης Σαράντης