Από Πέννυ Μαστοράκου

Το βράδυ του Σαββάτου 8/10, δεν υπήρχε άνθρωπος που να μην παραδέχτηκε τον Νίκο Κοκλώνη, για την υπερπαραγωγή πρεμιέρα του J2US! Ο γνωστός παραγωγός και παρουσιαστής, τα έκανε όλα όπως μας είχε υποσχεθεί και εξέπληξε τους πάντες με το λαμπρό αποτέλεσμα που είδαμε (δείτε εδώ τα σαρωτικά νούμερα τηλεθέασης).

Ωστόσο, πριν καν τελειώσει το επεισόδιο, ο παρουσιαστής, που έδωσε τον καλύτερό του εαυτό σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής, έκανε μία αποκάλυψη, για το επόμενο live του μουσικού show.

Η μεγάλη αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη για το 2ο live του J2US

Λίγο πριν το τέλος O Νίκος Κοκλώνης έκανε μια απρόσμενη ανακοίνωση, και πιο συγκεκριμένα αποκάλυψε πως το επόμενο Σάββατο θα διαγωνιστούν όχι 15 αλλά 16 ζευγάρια, χωρίς να αποκαλύψει τα ονόματα των δύο νέων προσώπων που θα λάβουν μέρος!

J2US

Συγκίνηση στον αέρα του J2US και η στήριξη του παρουσιαστή

Από την πρεμιέρα του Just the 2 of us δεν έλειπε τίποτα, καθώς το βράδυ του Σαββάτου 8/10 είδαμε χορό, τραγούδι, γέλια, έξυπνες ατάκες αλλά και συγκίνηση από ανθρώπινες ιστορίες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η τραγουδίστρια Φωτεινή Δάρρα, η οποία αφού ολοκλήρωσε το διαγωνιστικό κομμάτι αφιέρωσε το τραγούδι στη μητέρα της, την οποία όπως αποκάλυψε έχασε πριν από λίγες ημέρες. Τόσο το κοινό, όσο και ο Κοκλώνης συγκινημένοι όλοι μαζί τη χειροκρότησαν για τη μεγαλοψυχία της.

«Ο Πάνος μου έχει δώσει δύναμη. Θα ήθελα το πρώτο live να το αφιερώσω στη μαμά μου, που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες» είπε η Φωτεινή Δάρρα, ενώ ο Νίκος Κοκλώνης συμπλήρωσε: «Η Φωτεινή μέχρι τελευταία στιγμή δεν ξέραμε αν θα είναι στο J2US. Όταν μπήκε μέσα και άρχισε να τραγουδάει με τον Πάνο είπα θα είναι φαβορί. Όταν είδα το πρώτο τους βίντεο σοκαρίστηκα».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

J2US: «Θεός!» - Το Twitter υποκλίθηκε στον Βασίλη Καρρά και στην ερμηνεία του

J2US: «Είναι η πρώτη φορά που...» - Τα "έσπασε" με την ερμηνεία του ο Άγγελος Μπράτης