Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Λίγο μετά την ανακοίνωση για τη νέα κριτική επιτροπή που θα στελεχώσει το GNTM 5, η Βίκυ Καγιά παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star και μίλησε για τις ριζικές αλλαγές που θα δούμε στο ριάλιτι μοντέλων.

Η ίδια ξεκαθάρισε πως υπάρχει απίστευτη χημεία ανάμεσα στους 4 κριτές, ενώ δήλωση συγκινημένη για το αποτέλεσμα.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Καγιά για το GNTM 5

«Είναι σα να μην πέρασε μια μέρα. Έχουμε έρθει στα γυρίσματα για τις auditions. Κάτσαμε κάναμε πρόβες με τη νέα κριτική επιτροπή, είναι σα να γνωριζόμασταν πάντα, είναι πολύ συγκινητικό. Στη δική μου την αντίληψη το είχα βγάλει από το μυαλό μου ότι αυτό το πράγμα δε θα ξαναγυρίσει, αλλά χαίρομαι πολύ που γύρισε, έχω ακόμη πολύ δυνατά συναισθήματα για το GNTM.

Είμαστε αληθινά χαρούμενοι και ευγνώμονες που βρεθήκαμε ξανά μαζί με πολλές αλλαγές μπρος και πίσω από τις κάμερες, αλλά αυτά έχει η ζωή και η τηλεόραση. Θα πορευτούμε και θα προσαρμοστούμε με τη νέα πραγματικότητα.

Έχουμε τη hostess μας, την Έλενα τη Γαλυφά, που κάνει blogging εδώ και πάρα πολλά χρόνια και αγγίζει τις καρδιές των νέων κοριτσιών και το όνειρό τους.

Έχουμε πλέον τον Γιώργο στην κριτική επιτροπή, τη Σοφία Χατζηπαντέλη, η οποία είναι international sensation, campaign model, influencer, model του unibrow movement, είναι ένα κορίτσι εξαιρετικά σημαντικό σε αυτό που κάνει και εξαιρετικά σημαντικό στη στιγμή που το κάνει, στη στιγμή της μόδας και της εποχής που ζούμε, είναι για μένα ό,τι πιο υπέροχο υπάρχει. Κι ένας Τάσος Σοφρωνίου, ο οποίος κάνει styling, φωτογραφίζει είναι καθηγητής στη Γαλλία, είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης», είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.

Τι είπε ο Τάσος Σοφρωνίου για την εκπομπή

Ο Τάσος Σωφρονίου που έχει φιλοξενηθεί τόσο στο παλιό GNTM, όσο και την προηγούμενη σεζόν, έρχεται αυτή τη φορά για να αναλάβει τη θέση του κριτή. «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στο σπίτι σας, στο STAR και περιμένω πώς και πώς να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα. Υπάρχει ένα τρομερό excitement, η παραγωγή είναι πολύ καλή, οι σκηνοθέτες όλοι, νιώθω πάρα πολύ άνετα, όσο πιο άνετα νιώθω τόσο πιο πολύ παράγω».

Όσον αφορά την κριτική επιτροπή, ο διάσημος στυλίστας σχολίασε το εξής: «Θα ακουστεί λίγο υπερβολή, αλλά νομίζω ότι είμαστε οι Άγγελοι του Τσάρλι σε μία πολύ προχωρημένη version. Με τον γιώργο είχα δουλέψει όταν ήταν μοντέλο, κάποια στιγμή ως fashion editor, αλλά πέρυσι που έκανα το γκεστ, αισθάνθηκα ότι υπάρχει μία τρομερή ενέργεια μεταξύ μας, πέρασα φανταστικά, ήταν πάρα πολύ ωραία. δε με αγχώνει κάτι, θέλω να έρθουν ωραία παιδιά μέσα, θέλω οι τηλεθεατές να το απολαύσουν».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σοφία Χατζηπαντελή: Η αληθινή ηλικία και καταγωγή του νέου μέλους της επιτροπής του GNTM 5

Πασίγνωστη σχεδιάστρια έκανε δοκιμαστικό για το GNTM - «Με πρότεινε η Βίκυ Καγιά»