Από Πέννυ Μαστοράκου

Είναι ένα από τα άτομα που δέχτηκε σφοδρή κριτική για την εξωτερική εμφάνισή της αλλά και για την συμμετοχή της στο GNTM 5 ως guest κριτής, αλλά και το άτομο που αγάπησε από την πρώτη στιγμή το τηλεοπτικό κοινό και η αποχώρησή της από το παιχνίδι δεν τους άρεσε καθόλου (δείτε εδώ τα σχόλιά τους στο Twitter που την ζητούν πίσω)!

Ο λόγος για την Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία το μεσημέρι του Σαββάτου 8/10 έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρηση της από το GNTM, στην εκπομπή Γεια σου και μίλησε κυριολεκτικά για όλα.

Όσα ανέφερε η Σοφία Χατζηπαντελή στην πρώτη της συνέντευξη

«Η μαμά μου είχε πάντα ωραία παχιά φρύδια και δεν με άφηνε να τα βγάλω. Ευτυχώς… Είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί όταν ήμουν μικρή, ήθελα να έχω παρέες. Δεν μπορούσα να το βρω. Ξέρουν ότι υπάρχουν περισσότερα από το φρύδι μου. Πάντα λέω μπορεί να με βρήκες για τα φρύδια μου, να με έκρινες αλλά ελπίζω να έμεινες στο ότι έχω να πω.

Εάν εσύ δεν με θέλεις, δεν θα με αλλάξει ούτε θα με πειράξει. Αν ζεις τη ζωή σου με στόχο να ευχαριστείς τους άλλους και για να σε αγαπούν γιατί το κάνεις; Γιατί ζεις τη ζωή σου για τους άλλους; Επειδή είμαι από μικρή πόλη, έχω συνηθίσει να μην με θέλουν ή να μην με δέχονται. Όμως τώρα αν δεχτώ αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο, να σου πω την αλήθεια δεν με πειράζει. Κάποιες φορές μπορεί να πω με πειράζει, κέρδισες. Δεν μου αρέσει που αυτοί είναι τόσο θυμωμένοι κι αναστατωμένοι επειδή μπορεί έχω δυο – τρεις τρίχες ανάμεσα στα φρύδια» πρόσθεσε μεταξύ άλλων το νεαρό μοντέλο.

Τι κρύβει πίσω από το χαμόγελό της - Το παρελθόν και οι απειλές για τη ζωή της

Η γνωριμία της με το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό έγινε το καλοκαίρι που πέρασε, όταν ανακοινώθηκε πως το διεθνούς φήμης μοντέλο θα βρίσκεται ως guest στην κριτική επιτροπή του GNTM 5 για τη φάση των οντισιόν.

Τόσο η εμφάνισή της όσο και ο έντονος χαρακτήρας της, την έφεραν πολύ γρήγορα στο επίκεντρο, ενώ δεν έλειψαν και οι κακές κριτικές απέναντι στο πρόσωπό της. Η ίδια βέβαια δεν έδωσε καμία σημασία και συνέχισε να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα.

Αυτό που λίγοι γνωρίζουν ωστόσο είναι πως η Σοφία Χατζηπαντελή, έχει δεχθεί αντίστοιχο «πόλεμο» και στο εξωτερικό για την εμφάνισή της και συγκεκριμένα για το χαρακτηριστικό ενωμένο φρύδι της που την έχει καταστήσει ως ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα της γενιάς της.

Σοφία Χατζηπαντελή απειλές

Η ίδια είχε θίξει πριν από μερικά χρόνια το θέμα των αρνητικών κριτικών που δέχεται μέσα από το γνωστή βρετανική εκπομπή «Good Morning Britain», εκεί όπου είχε αποκαλύψει για πρώτη φορά πως οι αρνητικές κριτικές που δέχεται φτάνουν σε σημείο να απειλήσουν τη ζωή της.

«Δέχομαι πολλές απειλές για τη ζωή μου και καλά για αστείο, αλλά νομίζω αυτό δεν είναι καθόλου αστείο. Σίγουρα δέχομαι πολλές αρνητικές αντιδράσεις για την εμφάνισή μου. Δεν πρόκιεται να κάτσω και να σας πω πως πολλές από αυτές είναι θετικές γιατί αυτό δεν είναι ο λόγος που μιλάω. Οι περισσότερες αντιδράσεις που δέχομαι είναι αρνητικές.

Είναι αηδιαστικό αλλά κάθομαι και σκέφτομαι πως κάποιος, κάπου έχει μάθει να σκέφτεται πως η εμφάνισή μου είναι μη αποδεκτή, και αυτό τον οδηγεί στο σημείο να απειλήσει τη ζωή μου», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά, σοκάροντας το κοινό.

H ίδια προσπάθησε να αφήσει πίσω της αυτή τη μαύρη σελίδα στη ζωή της και έτσι με σκληρή δουλειά και επιμονή κατάφερε να θριαμβεύσει στον χώρο της μόδας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Από πάνω μέχρι κάτω με δαντέλα - Σπάνια φωτογραφία από το νυφικό της μητέρας της Σοφίας Χατζηπαντελή

GNTM 5: Η πρώτη αντίδραση της Χατζηπαντελή για το ειρωνικό σχόλιο στην Μαίρη Βιτίναρος - «Δεν την κοροϊδεύω!»