Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά τα χαιρετίσματα του Νίκου Μουτσινά στην Πέπα το γουρουνάκι, σχετικά με τις δηλώσεις του Νίκου Μάνεση για τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και τις αντιδράσεις και άλλων παρουσιαστών για αυτές, το πρωί του Σαββάτου 8/10 στην εκπομπή Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση, συνέβη άλλο ένα επικό σκηνικό.

Κατά τη διάρκεια που μιλούσε ο παρουσιαστής, ο καμεραμάν θέλησε να τρολλάρει τον Νίκο Μάνεση και έβαλε… καρτούν την ώρα που μιλούσε, δείχνοντάς τα στην κάμερα.

Ο καμεραμάν τρόλλαρε τον Νίκο Μάνεση

Με χιούμορ αντιμετώπισαν στην εκπομπή την θύελλα αντιδράσεων που προκλήθηκε αυτή την εβδομάδα με τις δηλώσεις του (δείτε εδώ τι είχε αναφέρει ο παρουσιαστής για τα παιδικά και τα ποσοστά τηλεθέασης) και έτσι ο κάμεραμαν ενώ ο Νίκος Μάνεσης παρουσίαζε ένα ρεπορτάζ, έβαλε από την κάμερα δίπλα στον δημοσιογράφο να παίζουν καρτούν.

Ασύλληπτο ξέσπασμα από τον Νίκο Μάνεση για τον Άρη Καβατζίκη λίγες μέρες μετά

Το όνομα του Νίκου Μάνεση ακούγεται ιδιαίτερα από τη Δευτέρα 4/10, καθώς μια δήλωση του για απόσυρση από τα τηλεοπτικά έφερε τα πάνω κάτω με πολλούς να θεωρούν, πως η κίνηση αφορούσε στο απότομο σήκωμα των νούμερων τηλεθέασης, που εν τέλει έφερε.

Ο ίδιος εξήγησε, πως δεν ετοιμάζεται να βγει σε σύνταξη, με τις εκπομπές ωστόσο να σχολιάζουν την κίνησή του. Και επειδή, όπως προείπαμε, το όνομα του είναι πρώτο στα trends την Τρίτη 4/10 το ''Πάμε Δανάη'' αποφάσισε να του κάνει μια αποτυχημένη εκ του αποτελέσματος, φάρσα με τον Καβατζίκη να είναι στεναχωρημένος από την παραλίγο παρεξήγηση τους.

Ν. Μ: Αν με παίρνετε να κάνω δηλώσεις, δηλώσεις κάνω μόνο μέσα από την εκπομπή μου.

Α. Κ: Βρισκόμαστε στον αέρα της εκπομπής Πάμε Δανάη

Ν. Μ: Θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι με αιφνιδιάζετε, δεν επιθυμώ να είμαι στον αέρα καμίας εκπομπής κ. Καβατζίκη. Ό,τι έχω να πω, θα μου επιτρέπετε να το λέω μέσα από την εκπομπή μου. Δεν μπορείτε να με βγάζετε στον αέρα χωρίς την έγκρισή μου.

Αυτή τη στιγμή αν ρωτήσετε τον νομικό εκπρόσωπο του Mega, αντιλαμβάνεστε ότι υποπίπτετε σε ένα νομικό αδίκημα. Δεν επιθυμώ να μιλήσω δημοσίως. Κάνετε απρέπεια, με βγάζετε στον αέρα και κακώς απάντησα. Τέτοιου επιπέδου δημοσιογραφία δεν κάνω.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Αν το ξέρει ο κύριος Μάνεσης...» - Η όλο νόημα απάντηση της Ναταλίας Γερμανού μετά τη "θύελλα" που έφεραν οι δηλώσεις του

«Φύγαμε όλοι οι υπόλοιποι και έμεινε εκείνος!» - Η αποκάλυψη του Τεργιάκη για όσα πραγματικά συνέβησαν στη συνεργασία με τον Μάνεση