Από Πέννυ Μαστοράκου

Το μεσημέρι της Δευτέρας 3/10 εκτός από τις πρωινές εκπομπές (δείτε εδώ την αντίδραση της Φαίης Σκορδά για το γεγονός) και ο Νίκος Μουτσινάς στο Καλό Μεσημεράκι, δεν θα μπορούσε να αφήσει να πέσουν κάτω, οι δηλώσεις του Νίκου Μάνεση σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης.

Ο παρουσιαστής θέλησε να στείλει και εκείνος το δικό του μήνυμα μαζί με χαιρετισμούς στον συνονόματο παρουσιαστή, με τον δικό του μοναδικό γεμάτο χιούμορ τρόπο.

Η επική ατάκα του Νίκου Μουτσινά για τον Μάνεση

«Τι είπε ο Νικόλαος Μάνεσης; Πολύ ωραία τα είπε. Αυτό τώρα είναι σημείο των χρόνων, των τελευταίων εννοώ. Συμβαίνει τώρα, τι να κάνουμε; Θα φύγει κι αυτός; Αν φύγουμε όλοι, ποιος θα μείνει; Η Ζέτα; Εξαιτίας της Ζέτας θα φύγουμε κάποιοι. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς και τα φιλιά μου στην Πέπα το γουρουνάκι!» είπε ο παρουσιαστής.

Όσα δήλωσε ο Μάνεσης και προκάλεσαν αντιδράσεις

Στη χθεσινή (1/10) εκπομπή του, ο Νίκος Μάνεσης αποκάλυψε στο τηλεοπτικό κοινό πως έχει σκοπό να πάρει σύνταξη και να αποχωρήσει από την τηλεόραση. Τα δεδομένα άλλαξαν όταν το πρωί της Κυριακής (2/10), ο παρουσιαστής βγήκε και εξήγησε για ποιο λόγο έκανε την εν λόγω δήλωσή του.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μάνεσης εξήγησε πως δεν το εννοούσε και πως το έκανε απλώς για να δει αν τον παρακολουθεί ο κόσμος, ενώ μεταξύ άλλων μίλησε για τα αξιοπερίεργα που βλέπει στα νούμερα τηλεθέασης που φτάνουν στα χέρια του κάθε Σαββατοκύριακο.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην ανταπόκριση του κοινού στα προγράμματα και εξήγησε πως ήδη από πέρυσι βλέπει πράγματα που του προξενούν την περιέργεια.

«Χρωστάω κάτι να πω… Εχθές κάποια στιγμή είπα άντε δυο χρόνια έμειναν και μετά θα πάρω σύνταξη. Δεν έχει σημασία αν εγώ θα πάρω σύνταξη ή δεν θα πάρω, είναι δικό μου δικαίωμα και της οικογένειάς μου. Σε δύο χρόνια σταματάω από εδώ, θα πάρω σύνταξη, θα πάω αλλού, θα αλλάξω επάγγελμα; Θα το δω. Το λέω αυτό γιατί έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση. Το έκανα για έναν απλό λόγο. Υπήρξε μια τεράστια ανταπόκριση, μπλόκαρε το σύστημα στα social media, μπλόκαρε το τηλεφωνικό κέντρο, υπήρχε ένα ενδιαφέρον και είμαι υπόχρεος. Το έκανα για να δω αν όντως υπάρχει ενδιαφέρον.

Από το ξεκίνημα της τηλεοπτικής σεζόν καταγράφεται το εξής, το να υπάρχει το δικό σας μεγάλο ενδιαφέρον και εμείς να καταβαραθρωνόμαστε και λέμε μας παρακολουθούν ή όχι; Τελικά μας παρακολουθείτε. Η περίφημη αυτή είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου, που στήνουν κάμερες απ’ έξω για δηλώσεις. Δεν κάνω δηλώσεις.

Έπαιρναν συγγενείς, φίλοι, γνωστοί, έγινε μια κόλαση. Εχθές πατώσαμε, άσχημο ξύλο. Έχουμε συνηθίσει να τρώμε ξύλο. Επειδή συμβαίνουν πράγματα που προσβάλλουν τη λογική μας, μας αρέσει να κάνουμε διάφορα τρικ και να παίρνουμε απαντήσεις. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, πρέπει να κρατάμε κάποια πράγματα και για εμάς. Δεν δίνω συνεντεύξεις, μιλάω στον κόσμο. Το έκανα για να δω αν υπάρξει ανταπόκριση, υπήρξε ανταπόκριση η οποία δεν καταγράφηκε στην τηλεθέαση», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

«Άλλο ένα κερασάκι στην οποιαδήποτε τούρτα των αμφιβολιών. Ίδιες αμφιβολίες έχουν μπει σε μερίδα των εργοδοτών μας… Κατά την περσινή χρονιά εντοπίστηκαν αξιοπερίεργα. Σε συγκεκριμένες ώρες σε συγκεκριμένες ημέρες το δυναμικότερο κομμάτι των ανδρών παρακολουθούσε cartoon για τετράχρονα. Εκεί μπήκαν αμφιβολίες στους εργοδότες μας ότι μπορεί αν θέλει έναν εκσυγχρονισμό το μοντέλο… Η καταγραφή των απόψεών σας είναι ανακόλουθη με το πραγματικό ενδιαφέρον», συνέχισε.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Αν το ξέρει ο κύριος Μάνεσης...» - Η όλο νόημα απάντηση της Ναταλίας Γερμανού μετά τη "θύελλα" που έφεραν οι δηλώσεις του

«Μπλόκαρε το τηλεφωνικό κέντρο...» - Το ειρωνικό σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη για τη... σύνταξη του Νίκου Μάνεση