Από Πέννυ Μαστοράκου

Τις τελευταίες μέρες έχει συζητηθεί ιδιαίτερα το θέμα των δηλώσεων του Νίκου Μάνεση, από τις οποίες προκλήθηκε θύελλα αντιδράσεων, και μία από τις παρουσιάστριες που τοποθετήθηκε εξίσου για όλα αυτά, ήταν η Μπέττυ Μαγγίρα, με αφορμή και την παρεξήγησή του με τον Άρη Καβατζίκη.

Η παρουσιάστρια λοιπόν, το πρωί της Πέμπτης 6/10, και σχετικά με τα σχόλια που έκανε η Ελεονώρα Μελέτη για την έντονη αντίδραση του πρώην συνεργάτη της, θέλησε σήμερα να κάνει τη δική της παρατήρηση στα όλα αυτά.

Όσα είπε η Μπέττυ Μαγγίρα για την συνεργασία της Μελέτη με τον Μάνεση

«Νιώθω ότι η Ελεονώρα Μελέτη είχε περάσει πάρα πολύ δύσκολα με τον Νίκο Μάνεση. Το είχαμε καταλάβει τότε είναι η αλήθεια αλλά προς τιμήν της δεν βγήκε να πει τίποτα αλλά τώρα παίρνει πίσω το αίμα της. Καλά κάνει και λέει την άποψή της. Ήταν σωστό αυτό που έκανε γιατί έδειξε επαγγελματισμό που τότε δεν είχε βγει να πει κάτι. Δε μίλησε τότε, δεν κατηγόρησε κάποιον. Τώρα δείχνει να το ευχαριστιέται» είπε η παρουσιάστρια...

Όσα είχε αναφέρει η Ελεονώρα Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη, πρώην συνεργάτιδά του με την οποία οι σχέσεις τους δεν είναι αι τόσο καλές μετά την εκπομπή που συνυπήρξαν στο παρελθόν, σχολίασε το μεσημέρι της Τρίτης 4/10 με ένα βίντεο όλο νόημα στο Instagram, το σκηνικό που διαδραματίστηκε στο Πάμε Δανάη μεταξύ του Μάνεση και του Άρη Καβατζίκη, το σχολίασε και μέσα από το Mega Καλημέρα το πρωί της Τετάρτης 5/10.

«Ήταν μια δύσκολη μέρα, ξύπνησε στραβά ο άνθρωπος εχθές, και χθες… Μήπως δεν κατάλαβε ο κύριος Μάνεσης ότι γίνεται φάρσα;» ανέφερε αρχικά γελώντας η παρουσιάστρια.

«Δεν πρόλαβε ο Άρης να του εξηγήσει ότι έκανε φάρσα. Έχεις κάνει ποτέ διάλογο με τον Μάνεση; Δεν προλαβαίνεις. Εντάξει, με έναν συνάδελφο μιλάς. Έχει γίνει φάρσα σε πολλά πρόσωπα και δεν έχει παρεξηγηθεί κανείς. Δε περιμένεις από έναν άνθρωπο που σε ζωντανές συνδέσεις ζητάει να σταματήσουν τους περαστικούς.

Αυτό όταν το κάνει δε φαίνεται κακιά δημοσιογραφία, φαίνεται μια δημοσιογραφία που θέλει να βάλει τον κόσμο μέσα στα πράγματα. Δεν έχουν όλοι την έγγραφη αίτησή τους ότι θέλουν να βγουν στην τηλεόραση. Περιμένεις από έναν άνθρωπο που κάνει μια μη στημένη εκπομπή ότι δε θα πει σε έναν άλλο δημοσιογράφο ότι κάνει ποινικό αδίκημα» είπε κλείνοντας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Αν το ξέρει ο κύριος Μάνεσης...» - Η όλο νόημα απάντηση της Ναταλίας Γερμανού μετά τη "θύελλα" που έφεραν οι δηλώσεις του

«Φύγαμε όλοι οι υπόλοιποι και έμεινε εκείνος!» - Η αποκάλυψη του Τεργιάκη για όσα πραγματικά συνέβησαν στη συνεργασία με τον Μάνεση