Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μία εβδομάδα έχει περάσει από τη μέρα που η Δούκισσα Νομικού αποχώρησε και επίσημα από το Πρωινό. Ο ΑΝΤ1 έκανε γνωστή την είδηση μέσα από μία λιτή ανακοίνωση, ενώ η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε το κοινό με μία ανάρτηση στην οποία μίλησε για σεβασμό.

Και ενώ είναι πολλές οι φήμες γύρω από το τηλεοπτικό της μέλλον, ακόμα περισσότερες είναι οι φήμες γύρω από την γυναίκα που θα πάρει τη θέση της στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα.

Τα περισσότερα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η γυναίκα αυτή δε θα είναι άλλη από τη Φελίσια Λαπάτη. Η παρουσιάστρια έχει δοκιμαστεί ξανά τηλεοπτικά μιας και συμμετείχε στις «Σφήκες» του The 2night Show, ενώ εδώ και λίγο καιρό παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή στον Ρυθμό 94,9.

Μπορεί η Φελίσια να αναλάβει επί της ουσίας το εμπορικό κομμάτι της εκπομπής, ωστόσο η σύγκριση με τη Δούκισσα θα είναι αναπόφευκτη.

Η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού μετά της δημοσιεύματα για το Πρωινό

Την ώρα λοιπόν που οι τηλεοπτικές εξελίξεις έχουν πάρει φωτιά, η Δούκισσα Νομικού έχει αποφασίσει να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει επιστρέψει στη δουλειά που έκανε πριν αναλάβει το Πρωινό. Μάλιστα, αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Παρίσι και πριν από μερικές ώρες συναντήθηκε με την Έβα Λονγκόρια.

Η εκπομπή που θα πάρει στον ΑΝΤ1

Η παρουσιάστρια έχει ήδη πει κάποια όχι στον ΑΝΤ1 σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον, ωστόσο όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Open Weekend, το κανάλι έχει ήδη βρει το πρόγραμμα στο οποίο θα την τοποθετήσει.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μία εκπομπή που θα έρθει στα Σαββατοκύριακα του καναλιού, και θα είναι αντίστοιχη με το Dot. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές πληροφορίες σχετικά με το πρότζεκτ που θα αναλάβει ωστόσο το επικρατέστερο σενάριο είναι να τοποθετηθεί στη μεσημεριανή ζώνη.

Η εκπομπή θα ξεκινήσει στο β' μισό της σεζόν, από τον Γενάρη δηλαδή.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

"Αν δεν της άρεσε τι να κάνουμε;" - Η Λίτσα Πατέρα σπάει πρώτη φορά την σιωπή της για την Δούκισσα Νομικού

Αποκλειστικό παρασκήνιο: Τα κλάματα της Δούκισσας Νομικού στα καμαρίνια του ΑΝΤ1