Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μία εβδομάδα ακριβώς έχει περάσει από τη μέρα που η Δούκισσα Νομικού αποχώρησε και επίσημα από την ομάδα του Πρωινού (δείτε εδώ τη λιτή ανακοίνωση του ΑΝΤ1). Η παρουσιάστρια έχει ακόμα συμβόλαιο με το κανάλι, επομένως θα παραμείνει στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Η παρουσιάστρια δεν κατάφερε να μείνει πολύ καιρό στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, ενώ τις τελευταίες μέρες γίνεται πολύς λόγος για το ποια θα είναι αυτή που θα πάρει τη θέση της στο Πρωινό. Η ίδια πάντως έχει επιλέξει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν μιλάει καθόλου για το θέμα.

Η νέα εκπομπή της Δούκισσας Νομικού μετά το Πρωινό

Η παρουσιάστρια έχει ήδη πει κάποια όχι στον ΑΝΤ1 σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον, ωστόσο όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Open Weekend, το κανάλι έχει ήδη βρει το πρόγραμμα στο οποίο θα την τοποθετήσει.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μία εκπομπή που θα έρθει στα Σαββατοκύριακα του καναλιού, και θα είναι αντίστοιχη με το Dot. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές πληροφορίες σχετικά με το πρότζεκτ που θα αναλάβει ωστόσο το επικρατέστερο σενάριο είναι να τοποθετηθεί στη μεσημεριανή ζώνη.

Η εκπομπή θα ξεκινήσει στο β' μισό της σεζόν, από τον Γενάρη δηλαδή.

Τι κάνει η Δούκισσα Νομικού μία εβδομάδα μετά την αποχώρησή της από το Πρωινό

Μπορεί τις πρώτες μέρες να έμεινε μακριά από τα social media, ωστόσο η Δούκισσα Νομικού επέστρεψε δριμύτερη και μάλιστα πριν από λίγες ώρες, ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους με ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως βρίσκεται για δουλειά στο Παρίσι.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

"Αν δεν της άρεσε τι να κάνουμε;" - Η Λίτσα Πατέρα σπάει πρώτη φορά την σιωπή της για την Δούκισσα Νομικού

Αποκλειστικό παρασκήνιο: Τα κλάματα της Δούκισσας Νομικού στα καμαρίνια του ΑΝΤ1