Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά από τις δηλώσεις αρκετών παρουσιαστών πρωινών εκπομπών για το θέμα που προέκυψε το πρωί της Τρίτης 4/10 με τον Νίκο Μάνεση στον αέρα του Πάμε Δανάη, η κάμερα του Πρωινό μας πέτυχε τον Άρη Καβατζίκη, και εκείνος έσπασε τη σιωπή του για το γεγονός και μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια για το τι πραγματικά συνέβη, αλλά και τις προθέσεις τους, που δεν ήταν σε καμία περίπτωση να τον προσβάλουν.

Η πρώτη αντίδραση του Άρη Καβατζίκη μετά την παρεξήγηση

«Εμείς θέλαμε να του κάνουμε ένα πολύ ωραίο αστείο για να γελάσουμε όλοι μαζί. Ήταν λίγο άβολο αυτό που συνέβη στον αέρα της εκπομπής. Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι δεν πρόλαβα να εξηγήσω στον κύριο Μάνεση το λόγο για τον οποίο τον πήραμε τηλέφωνο. Νομίζω ότι θεώρησε ότι πάμε να εκμεταλλευτούμε, να του αποσπάσουμε μια είδηση του κυρίου Μάνεση, ότι θέλουμε να κάνουμε ένα ρεπορτάζ, αλλά αυτό δεν θα το κάναμε στον αέρα.

Εμείς θέλαμε να του κάνουμε ένα πολύ ωραίο αστείο για να γελάσουμε όλοι μαζί. Εκτιμώ και σέβομαι απόλυτα τον κύριο Μάνεση, τον κατανοώ και του ζητώ συγγνώμη. Αν με άκουγε θα γελούσε και αυτός στο τέλος. Δεν ένιωσα την ανάγκη να τον πάρω τηλέφωνο μετά το τέλος της εκπομπής» είπε κλείνοντας ο παρουσιαστής.

Το όλο νόημα σχόλιο της Φαίης Σκορδά για τον Νίκο Μάνεση

Μετά την Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την εκπομπή της, με τον ίδιο τρόπο θέλησε να τοποθετηθεί και η Φαίη Σκορδά στο σκηνικό το πρωί της Τετάρτης 5/10 στο Πρωινό μας. Η παρουσιάστρια, πάντα ευγενική και με ωραίο τρόπο, μίλησε για το γεγονός με τους συνεργάτες της στον αέρα της εκπομπής, και έδωσε την δική της απάντηση με έναν όλο νόημα σχολιασμό.

«Παίρνει ο Άρης Καβατζίκης, που φαντάζομαι έπαθε 100 εγκεφαλικά εκείνη την ώρα, γιατί είναι κι αυτή η ιδιοσυγκρασία του. Παίρνει τηλέφωνο τον Μάνεση ζωντανά στον αέρα, λόγω της ποινής του, για να του κάνει τη φάρσα. Ο Μάνεσης αντέδρασε ως Μάνεσης, όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Το να μην θέλει να μιλήσει είναι σεβαστό και κανείς δεν μπορεί να το κρίνει. Από την άλλη όμως, το “αυτό δεν είναι δημοσιογραφία”, ποιο; Εκνευρίζεσαι αφού γίνει μια δημοσιογραφική ερώτηση. Για να καταλάβεις ότι δημοσιογραφικά σε παίρνει κάποιος, σε εκθέτει στον αέρα, που αυτό θα ήταν πάρα πολύ άσχημο και μετά να πεις ότι “το νομικό τμήμα του Mega…” να τα κάνει και η παρουσιάστρια πάνω της, ότι θα έρθουν αγωγές και μηνύσεις» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Εγώ απλά απολαμβάνω!» - Η όλο νόημα ανάρτηση της Μελέτη για τον καυγά Καβατζίκη και Μάνεση

«Τα φιλιά μου στην Πέπα!» - Η επική ατάκα του Νίκου Μουτσινά με αφορμή τις δηλώσεις του Μάνεση