Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά από το συμβάν που δημιουργήθηκε με τον Άρη Καβατζίκη και τον Νίκο Μάνεση, το οποίο συζητήθηκε από πολλές εκπομπές όπως της Ελεονώρας Μελέτη, και στο Πρωινό το πρωί της Τετάρτης 5/10 ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να τοποθετηθεί και εξέφρασε την αντίθεσή του με τη φάρσα που σκέφτηκαν από το Πάμε Δανάη.

Η όλο νόημα απάντηση του Γιώργου Λιάγκα

«Δεν μπορείς να κάνεις φάρσα Τάσο μου αγαπημένε, όταν ο άλλος είναι το πρόσωπο της ημέρας. Δηλαδή κι εγώ μπορώ να πάρω τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ή τη Ρούλα Πισπιρίγκου στις φυλακές. Να πούμε μία αλήθεια στον κόσμο; Δεν μπορώ να λέω ψέματα κι ας τελειώσει η καριέρα μου. Υπάρχει μία τηλεοπτική εκπομπή που κάνει φάρσες. Οι φάρσες είναι όλες προκαθορισμένες. Θα σε πάρει στις 15.30 ο τάδε να σου κάνει φάρσα. Έτσι γίνονται οι φάρσες και γίνεται και λίγο πλακίτσα. Μην λέμε τώρα ψέματα στον κόσμο.

Τον Μάνεση δεν του είπαν ότι θα τον πάρουν και πάλι καλά αντέδρασε… Επί της ουσίας ήταν άκομψο που τον πήραν τηλέφωνο. Δεν είναι κακή δημοσιογραφία η φάρσα, ούτε ποινικό αδίκημα είναι. Ήταν άκομψο» είπε κλείνοντας.

Το σχόλιο και της Φαίης Σκορδά για τον Νίκο Μάνεση

Η παρουσιάστρια, πάντα ευγενική και με ωραίο τρόπο, μίλησε για το γεγονός με τους συνεργάτες της στον αέρα της εκπομπής, και έδωσε την δική της απάντηση με έναν όλο νόημα σχολιασμό.

«Παίρνει ο Άρης Καβατζίκης, που φαντάζομαι έπαθε 100 εγκεφαλικά εκείνη την ώρα, γιατί είναι κι αυτή η ιδιοσυγκρασία του. Παίρνει τηλέφωνο τον Μάνεση ζωντανά στον αέρα, λόγω της ποινής του, για να του κάνει τη φάρσα. Ο Μάνεσης αντέδρασε ως Μάνεσης, όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Το να μην θέλει να μιλήσει είναι σεβαστό και κανείς δεν μπορεί να το κρίνει. Από την άλλη όμως, το “αυτό δεν είναι δημοσιογραφία”, ποιο; Εκνευρίζεσαι αφού γίνει μια δημοσιογραφική ερώτηση. Για να καταλάβεις ότι δημοσιογραφικά σε παίρνει κάποιος, σε εκθέτει στον αέρα, που αυτό θα ήταν πάρα πολύ άσχημο και μετά να πεις ότι “το νομικό τμήμα του Mega…” να τα κάνει και η παρουσιάστρια πάνω της, ότι θα έρθουν αγωγές και μηνύσεις» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Εγώ απλά απολαμβάνω!» - Η όλο νόημα ανάρτηση της Μελέτη για τον καυγά Καβατζίκη και Μάνεση

«Τα φιλιά μου στην Πέπα!» - Η επική ατάκα του Νίκου Μουτσινά με αφορμή τις δηλώσεις του Μάνεση