Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά την Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την εκπομπή της, με τον ίδιο τρόπο θέλησε να τοποθετηθεί και η Φαίη Σκορδά στο σκηνικό της παρεξήγησης του Άρη Καβατζίκη και του Νίκου Μάνεση, το πρωί της Τετάρτης 5/10 στο Πρωινό μας. Η παρουσιάστρια, πάντα ευγενική και με ωραίο τρόπο, μίλησε για το γεγονός με τους συνεργάτες της στον αέρα της εκπομπής, και έδωσε την δική της απάντηση με έναν όλο νόημα σχολιασμό.

Η τοποθέτηση της Φαίης Σκορδά για την παρεξήγηση

«Παίρνει ο Άρης Καβατζίκης, που φαντάζομαι έπαθε 100 εγκεφαλικά εκείνη την ώρα, γιατί είναι κι αυτή η ιδιοσυγκρασία του. Παίρνει τηλέφωνο τον Μάνεση ζωντανά στον αέρα, λόγω της ποινής του, για να του κάνει τη φάρσα. Ο Μάνεσης αντέδρασε ως Μάνεσης, όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Το να μην θέλει να μιλήσει είναι σεβαστό και κανείς δεν μπορεί να το κρίνει. Από την άλλη όμως, το “αυτό δεν είναι δημοσιογραφία”, ποιο; Εκνευρίζεσαι αφού γίνει μια δημοσιογραφική ερώτηση. Για να καταλάβεις ότι δημοσιογραφικά σε παίρνει κάποιος, σε εκθέτει στον αέρα, που αυτό θα ήταν πάρα πολύ άσχημο και μετά να πεις ότι “το νομικό τμήμα του Mega…” να τα κάνει και η παρουσιάστρια πάνω της, ότι θα έρθουν αγωγές και μηνύσεις» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Το σχόλιο της για τον Νίκο Μάνεση για το κόλπο με τη σύνταξή του λίγες μέρες πριν

Το πρωί της Δευτέρας (3/10), θέλησε να σχολιάσει στο Πρωινό Μας, το κόλπο που έκανε ο Νίκος Μάνεσης μέσα στο Σαββατοκύριακο, ανακοινώνοντας τη σύνταξή του καθώς και τα σχόλια που έκανε για τα νούμερα τηλεθέασης.

Ο παρουσιαστής, φανερά ενοχλημένος με την τηλεθέαση που σημειώνει η εκπομπή του, μίλησε για αξιοπερίεργα πράγματα που παρατηρεί τα τελευταία χρόνια στον πίνακα με τα νούμερα, ενώ από τη μεριά της, η Φαίη Σκορδά εξήγησε πως είναι άσχημο να σχολιάζει σε τέτοιο βαθμό την απήχηση της εκπομπής του.

«Οι περισσότεροι τα συμβόλαια που υπογράφουμε είναι τριετή συν 1. Πρώτη φορά το ακούω αυτό, πρέπει να έχει υπογράψει πρόσφατα. Είναι μια εκπομπή που πάει πολύ καλά, σταθερή σε ό,τι και αν συμβαίνει. Είναι πολύ αυστηρό, δεν θέλω να πω αυτό που σκέφτομαι…

Μετά από μια τέτοια μεγάλη εμπειρία, πάρα πολλές ώρες στον αέρα και με αυτό το βιογραφικό για μία μέρα που πάτωσε; Εγώ τα περσινά νούμερα τα έβλεπα και ήταν μια χαρά. Μου κακοφαίνεται που ασχολείται με τα νούμερα ένας παρουσιαστής τέτοιου βεληνεκούς» είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Εγώ απλά απολαμβάνω!» - Η όλο νόημα ανάρτηση της Μελέτη για τον καυγά Καβατζίκη και Μάνεση

«Τα φιλιά μου στην Πέπα!» - Η επική ατάκα του Νίκου Μουτσινά με αφορμή τις δηλώσεις του Μάνεση