Από Ελένη Μήτση

Ο κακός χαμός γίνεται στο Πρωινό μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης της Δούκισσας Νομικού από το πάνελ, καθώς η θέση της έχει μείνει κενή και τα ονόματα, που ακούγονται ως αντικαταστάτριες είναι πολλά.

Η γενική ιδέα είναι, πως μια γυναίκα θα είναι στο πλάι του Λιάγκα και η επικρατέστερη δεν είναι ξανθιά αλλά καστανή. Και εκεί, που περιμέναμε να ακούσουμε το όνομα της, την Τρίτη 4/10 ο παρουσιαστής με αφορμή τη δίκη του Μένιου Φουρθιώτη έκανε φανερό, πως θα τον ήθελε στο πλευρό του, αν όντως πουλάει τόσο καλά τα εμπορικά σε εκπομπές...

Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για το πρόσωπο που ψάχνει για το ''Πρωινό''

«Καθίστε ρε παιδιά, πολύ ψύχραιμοι είστε όλοι! Μπράβο ο άνθρωπος αλλά δεν σας κάνει εντύπωση; Μόνο σε μένα κάνει εντύπωση. Είναι απόλυτα φυσιολογικό ότι ο Φουρθιώτης έβγαζε 1,5 εκατομμύριο τον χρόνο. Εντάξει… Δεν είπα εγώ ότι τα έβγαζε παράνομα, ή ότι έκλεβε, είπα ότι μου κάνει εντύπωση.

Υπάρχει ένα χρηματιστήριο της τηλεόρασης και δεν γνώριζα ότι ο κ. Φουρθιώτης αμείβεται με 1,5 εκατομμύριο» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Τότε γιατί ψάχνουμε γυναίκες παρουσιάστριες; Τον Φουρθιώτη να πάρουμε, αν πουλάει τόσο καλά τα εμπορικά».

Το τηλεφώνημα του Γιώργου Λιάγκα στην Φαίη Σκορδά μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού

Μπορεί πλέον καθημερινά να παίζει ο ένας απέναντι από τον άλλον και να γίνεται σφαγή με τα ποσοστά τηλεθέασης (δείτε εδώ ποιος κέρδισε στις 26/9) ωστόσο οι δυο τους, όπως σας έχουμε γράψει στο παρελθόν, διατηρούν πολύ καλές φιλικές σχέσεις. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά μοιράστηκαν πολλά χρόνια, πολλές εμπειρίες και το πιο σημαντικό έχουν μαζί δυο παιδιά.

Το μεταξύ τους έχουν βρει και το ελέγχουν πολύ καλά. Ξέρουν, πλέον, τα όρια στην σχέση τους και οι δυο είναι πολύ υποστηρικτικοί ο ένας για τον άλλον. Όπως ο Λιάγκας συμβούλευσε την Φαίη - γιατί του το ζήτησε - πριν πάρει την απόφαση να μετακομίσει από τον ΑΝΤ1 στον ΣΚΑΙ, έτσι και η Φαίη είπε την γνώμη της στον Λιάγκα όταν εκείνος έπρεπε να διαχειριστεί το περιστατικό με την Δούκισσα Νομικού.

Μπορεί παντού να λέγεται και να γράφεται ότι ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για την Δούκισσα - αυτές οι 20 μέρες που έμεινε στο Πρωινό - αλλά κανείς δεν έχει πει πόσο δύσκολα πέρασε και ο Λιάγκας, γιατί πέρασε.

Το έβλεπε από την αρχή ότι δεν υπάρχει connection, αυτή η σύνδεση που λέμε μεταξύ των συνεργατών και λόγω εμπειρίας ήξερε πως δεν θα καταλήξει καλά, αλλά παρ' όλα αυτά επειδή δεν αποφασίζει πλήρως αυτός, είπε να το τολμήσει κι ότι βγει.

Έτσι κι έγινε και είδαμε τελικά που βγήκε. Το θέμα είναι ότι την Κυριακή, μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΝΤ1 ο Γιώργος ήξερε πως κάτι πρέπει να πει κι αυτός την επόμενη μέρα στην εκπομπή, και για τον λόγο αυτό κάλεσε την Σκορδά. Μετά από ώρες επικοινωνίας κατέληξαν στα λόγια που τελικά είπε ο ίδιος το πρωί της Δευτέρας 26/9 στους τηλεθεατές, στο δικό του ουσιαστικά αντίο στην Δούκισσα (δείτε εδώ το βίντεο).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ανατροπή με την συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό - Η απόφαση του ΑΝΤ1

H εκδίκηση της Φαίης Σκορδά - Τι συνέβη μία εβδομάδα μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό