Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Πρώτο θέμα συζήτησης στα τηλεοπτικά ρεπορτάζ αποτελεί τις τελευταίες εβδομάδες η εκπομπή Πρωινό του Γιώργου Λιάγκα. Η αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από την ομάδα, άφησε ένα κενό που πρέπει οπωσδήποτε να καλυφθεί.

Εδώ και λίγες ώρες, έχει γίνει γνωστό πως η γυναίκα που θα βρίσκεται από εδώ και στο εξής στο Πρωινό, στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, δε θα είναι άλλη από τη Φελίσια Λαπάτη. Η παρουσιάστρια έχει δοκιμαστεί ξανά τηλεοπτικά μιας και συμμετείχε στις «Σφήκες» του The 2night Show, ενώ εδώ και λίγο καιρό παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή στον Ρυθμό 94,9.

Τα δεδομένα αλλάζουν για την συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό

Και ενώ όλη την εβδομάδα όλοι κάνουν λόγο για την γυναίκα που θα συμπαρουσιάσει την εκπομπή με τον Λιάγκα, μία νέα αποκάλυψη έρχεται να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real, ο ΑΝΤ1 πήρε την απόφαση να μην θέσει κάποια κυρία στον ρόλο της συμπαρουσιάστριας. Ο Γιώργος Λιάγκας, εκτός από το δημοσιογραφικό κομμάτι και τις συνεντεύξεις των καλεσμένων, αναλαμβάνει όλες τις στήλες της εκπομπής, μετέχοντας πλέον και στο πλευρό της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου και της Λίτσας Πατέρα στη ζώνη της μαγειρικής και των ζωδίων.

Λιάγκας Λαπάτη Πρωινό

Ο ΑΝΤ1αποφάσισε να εγκαταλείψει τις «ντεμί» λύσεις που ξεκίνησαν από την περασμένη σεζόν με τις συζητήσεις περί διχοτόμησης της εκπομπής σε ενημερωτικό και ψυχαγωγικό κομμάτι, στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων με τη Φαίη Σκορδά και της συμφωνίας με τη Δούκισσα Νομικού.

Μοναδική εξαίρεση θα γίνει στη στήλη των εμπορικών τοποθετήσεων, την οποία και θα αναλάβει όπως όλα δείχνουν, η Φελίσια Λαπάτη.

Πώς σχολίασε η ίδια τα δημοσιεύματα που τη θέλουν στο Πρωινό

"Όχι δεν έχω κάνει συζητήσεις. Εγώ βρίσκομαι στο ραδιόφωνο. Μακάρι να είμαι αυτή που θέλουν. Αν καταφέρω να συνδυάσω το ραδιόφωνο με την τηλεόραση θα ήταν πολύ ωραία. Δεν έχω μιλήσει με τον Γιώργο Λιάγκα” είπε αρχικά και πρόσθεσε: "Αν γίνει κάτι θα σας ενημερώσω. Αφού γράφτηκε, με πήρε η μάνα μου και μου το είπε. Αλήθεια δεν έχω κάνει κάποια συζήτηση. Δεν έχω θέμα αν θα είμαι πάνελ ή συμπαρουσιάστρια. Πηγαίνω όπου νιώθω. Μακάρι να είμαι στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

"Αν δεν της άρεσε τι να κάνουμε;" - Η Λίτσα Πατέρα σπάει πρώτη φορά την σιωπή της για την Δούκισσα Νομικού

H εκδίκηση της Φαίης Σκορδά - Τι συνέβη μία εβδομάδα μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό