Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Πρώτο θέμα συζήτησης ήδη από την Παρασκευή (23/9) αποτελεί αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από την εκπομπή Πρωινό. Το τέλος της συνεργασίας ήρθε μέσα από μία λιτή ανακοίνωση του ΑΝΤ1, ενώ τα ρεπορτάζ γύρω από το τι έχει συμβεί στην πραγματικότητα δίνουν και παίρνουν.

Το δεδομένο είναι ωστόσο ένα: Ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Δευτέρας (26/9), εμφανίστηκε μόνος στην εκπομπή χωρίς τη Δούκισσα Νομικού, λέγοντας:

«Όπως γνωρίζετε, φαντάζομαι το μάθατε το σαββατοκύριακο, η Δούκισσα Νομικού δεν θα συνεχίσει στην εκπομπή. Αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Εγώ θέλω πραγματικά αν την ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τη μικρή αυτή συνεργασία που είχαμε και ειλικρινά να της ευχηθώ τα καλύτερα από εδώ και πέρα, ότι και να κάνει να το χαρεί και να περάσει πάρα πολύ καλά. Απ’ ότι διαβάσαμε θα είναι στον ΑΝΤ1, οπότε καλή επιτυχία σε ότι κάνει από εδώ και πέρα, το αξίζει.

Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τον ΑΝΤ1 γιατί εμπράκτως στηρίζει πάρα πολύ και αυτή την ομάδα και αυτή την εκπομπή. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους βγάλουμε ασπροπρόσωπους», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Η τηλεθέαση που έκανε το Πρωινό του Γιώργου Λιάγκα χωρίς τη Δούκισσα Νομικού

Ένας από τους λόγους που οδήγησαν στο τέλος της συνεργασίας της Δούκισσας Νομικού με το Πρωινό ήταν σίγουρα το γεγονός ότι η ομάδα δεν έδενε και αυτό είχε αντίκτυπο στα νούμερα τηλεθέασης.

Το πρωί της Δευτέρας (26/9) επομένως, τα νούμερα τηλεθέασης του Πρωινού ανέβηκαν μεν, μιας και ξέφυγαν από τα μονοψήφια που σημείωναν τον προηγούμενο καιρό, αλλά δεν ήταν και τόσο εντυπωσιακά. Μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας και η ομάδα του να κατάφεραν να βγουν πρώτοι, ωστόσο το 13,6% (21,2 - 21,3 - 17,9 - 18,2 - 14,2 - 16,8 - 13,7 - 11,7 - 13,9 - 8,1 - 9,2 - 7,0 - 3,3) που σημείωσε κατά μέσο όρο η εκπομπή στο δυναμικό κοινό, δεν ήταν και τόσο υψηλά.

Μάλιστα, παρατηρώντας κανείς τα τέταρτα, θα δει πως το ενδιαφέρον του κοινού ήταν εστιασμένο στα πρώτα λεπτά της εκπομπής, καθώς όλοι περίμεναν να ακούσουν τι είχε να πει ο παρουσιαστής για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού.

Πρωινή ζώνη

  • ΣΚΑΪ: Πρωινό Μας 10,1
  • ALPHA: Super Κατερίνα 12,4
  • EΡΤ: Ενημέρωση 9,8
  • MEGA: Πάμε Δανάη 10,9
  • Open: Ποιος είναι Πρωινιάτικα 5,2
  • Star: Breakfast At Star 6,7
  • ΑΝΤ1: Το Πρωινό 13,6

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Άσχετα από το τι εικόνα έχω για τον Γιώργο...» - Η Μαρία Μπακοδήμου στο πλευρό του Λιάγκα μετά την αποχώρηση της Δούκισσας

«Δε κάνει!» - Το ειρωνικό σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου για τη Δούκισσα Νομικού μετά την αποχώρησή της από το Πρωινό