Από Στέλλα Μούτσιου

Παρόλο που δεν αισθανόταν πολύ καλά, η Κατερίνα Καινούργιου συνέχισε την σημερινή (30/9) της εκπομπή στο πλατό του Super Κατερίνα και ένα από τα θέματα που κλήθηκε να σχολιάσει η ίδια αφορούσε μία μικρή συνέντευξη που της παραχώρησε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο ίδιος, όμως, επειδή ρωτήθηκε για ορισμένα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι εκτός της Eurovision για το 2023, δεν θέλησε να απαντήσει, διότι εξήγησε πως είναι κάτι που θα συμβεί πολύ αργότερα. Αυτό, ωστόσο, δεν άρεσε ιδιαίτερα στην παρουσιάστρια, η οποία με τη σειρά της τόνισε πως δεν θα ήταν κακό να μιλήσει γι' αυτό και, μάλιστα, εξέφρασε και το παράπονό της για το γεγονός πως τον έχουν καλέσει πολλές φορές, αλλά δεν έχει δεχθεί.

Το παράπονο της Κατερίνας Κανούργιου για τον Γιώργο Καπουτζίδη

«Δύο λεπτά. Νομίζω ότι είμαι από τις μεγαλύτερες φαν του Γιώργου Καπουτζίδη. Το λέω συνέχεια πόσο εκτιμώ το ταλέντο του, έχω γνωρίσει και την οικογένειά του κι είναι ένας φανταστικός άνθρωπος. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει έρθει καλεσμένος στην εκπομπή ενώ τον έχουμε παρακαλέσει πολλές φορές κι έχει πάει σε άλλες εκπομπές, όπου οι παρουσιαστές είχαν μιλήσει με τα χειρότερα», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Αλλά δεν έχει κάνει. Είναι το κανάλι που τους υποχρεώνει. Όμως ρωτήσαμε με τόση ευγένεια, δεν είναι κακό… Δεν ήταν κακό να έλεγε παιδιά, θα το συζητήσουμε σε λίγο καιρό, ισχύει, κάτι».

"Δεν ντρέπομαι να το πω δημόσια"

Το πρωί της Τετάρτης 28/9 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα η influencer, Super Κική. Η Super Κική προσφάτως έχασε το μωρό που κυοφορούσε (δείτε εδώ την σπαρακτική ανάρτησή της) και μετά από μια μικρή αποστασιοποίηση από τα social media εμφανίστηκε στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου πιο αδύνατη και ανανεωμένη από ποτέ.

«Διαγνώστηκα με βαριά κατάθλιψη. Εγώ γενικά ασχολούμαι πολύ με το μέσα μου, γιατί είναι πιο σημαντική από την κανονική υγεία η ψυχική, θεωρώ, όλα από εκεί εξαρτώνται. Δύο χρόνια την έχω, αλλά δεν θέλω να εστιάσουμε στο ότι εγώ έχω κατάθλιψη. Θέλω να εστιάσουμε στο ότι είναι μία ασθένεια, μία ίωση της εποχής μας», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Πάω και σε δύο ψυχολόγους και σε ψυχίατρο. Οι πιο πολύ ντρέπονται να το πουν, γιατί θεωρούν ότι ψυχίατρος ίσον τρελός».

Με αφορμή αυτή την δήλωση της Super Κικής η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές αλλά και τους συνεργάτες της και την δική της παρόμοια... εμπειρία.

«Δεν είναι ταμπού, έχουν αλλάξει οι εποχές, θα το πω δημόσια και δεν ντρέπομαι καθόλου να το πω, επειδή κι εγώ πέρασα πάρα πολύ δύσκολα το καλοκαίρι έπεσα σε αντιδραστική κατάθλιψη, κάτι προσωπικό, αποφάσισα να πάω σε ψυχίατρο, μιλούσα και με ψυχολόγο. Συνειδητοποίησα πως κάθε φορά που επισκέπτομαι τον γιατρό είμαι και καλύτερα. Δεν ντρέπομαι να το πω δημόσια», παραδέχτηκε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Χρόνια πολλά...» - Οι δημόσιες ευχές της Κατερίνας Καινούργιου στον άντρα της ζωής της

Στιγμές αγωνίας για την Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του ALPHA - Τι συνέβη;