Από TV24 Team

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, την παρασκευή 30/9 συζητήθηκε το ζήτημα του revenge porn στην Πάτρα, με την παρουσιάστρια να γίνεται "έξαλλη" για το γεγονός πως οι θύτες δεν τιμωρούνται σωστά, φέρνοντας ως παράδειγμα τον Στάθη Παναγιωτόπουλο του οποίου η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Παρόλα αυτά, μετά από ένα σημείο, η ίδια φαινόταν πως δεν μπορούσε να συνεχίσει να μιλάει, καθώς όλα "γύριζαν" γύρω της και δεν αισθανόταν πολύ καλά. Οι συνεργάτες της μόλις την είδαν ανησύχησαν και ο Γρηγόρης Γκουντάρας ζήτησε αμέσως να της φέρουν λίγο χυμό.

Η αδιαθεσία της Κατερίνας Καινούργιου στον "αέρα" της εκπομπής

«Παιδιά συγνώμη ζαλίζομαι πάρα πολύ σήμερα, δεν ξέρω είναι η βαβούρα, είμαι εγώ δεν ξέρω, δεν μπορώ να μιλήσω αυτή τη στιγμή», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας που σόκαρε το πλατό

Το πρωί της Τετάρτης 28/9 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα η influencer, Super Κική. Η Super Κική προσφάτως έχασε το μωρό που κυοφορούσε (δείτε εδώ την σπαρακτική ανάρτησή της) και μετά από μια μικρή αποστασιοποίηση από τα social media εμφανίστηκε στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου πιο αδύνατη και ανανεωμένη από ποτέ.

«Διαγνώστηκα με βαριά κατάθλιψη. Εγώ γενικά ασχολούμαι πολύ με το μέσα μου, γιατί είναι πιο σημαντική από την κανονική υγεία η ψυχική, θεωρώ, όλα από εκεί εξαρτώνται. Δύο χρόνια την έχω, αλλά δεν θέλω να εστιάσουμε στο ότι εγώ έχω κατάθλιψη. Θέλω να εστιάσουμε στο ότι είναι μία ασθένεια, μία ίωση της εποχής μας», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Πάω και σε δύο ψυχολόγους και σε ψυχίατρο. Οι πιο πολύ ντρέπονται να το πουν, γιατί θεωρούν ότι ψυχίατρος ίσον τρελός».

Με αφορμή αυτή την δήλωση της Super Κικής η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές αλλά και τους συνεργάτες της και την δική της παρόμοια... εμπειρία.

«Δεν είναι ταμπού, έχουν αλλάξει οι εποχές, θα το πω δημόσια και δεν ντρέπομαι καθόλου να το πω, επειδή κι εγώ πέρασα πάρα πολύ δύσκολα το καλοκαίρι έπεσα σε αντιδραστική κατάθλιψη, κάτι προσωπικό, αποφάσισα να πάω σε ψυχίατρο, μιλούσα και με ψυχολόγο. Συνειδητοποίησα πως κάθε φορά που επισκέπτομαι τον γιατρό είμαι και καλύτερα. Δεν ντρέπομαι να το πω δημόσια», παραδέχτηκε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παντρεύονται τις επόμενες ημέρες - Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα στο πλατό του Super Κατερίνα

«Χρόνια πολλά...» - Οι δημόσιες ευχές της Κατερίνας Καινούργιου στον άντρα της ζωής της