Από Πέννυ Μαστοράκου

Τις τελευταίες ώρες, όλο και περισσότερες είναι οι αιχμές αλλά και οι ξεκάθαρες δηλώσεις πρώην διαγωνιζόμενων κοριτσιών του GNTM προς την Βίκυ Καγιά. Μετά το γνωστό μοντέλο Γαρυφαλλιά Καληφώνη (δείτε εδώ το αιχμηρό βίντεό της) για την παρουσιάστρια, και η Άννα Αμανατίδου είχε τοποθετηθεί πριν λίγες μέρες, αναφέροντας σε δηλώσεις της πως μετά την συμμετοχή της στο παιχνίδι της ζήτησε βοήθεια και εκείνη δεν την έδωσε.

Το πρωί της Δευτέρας 3/10 ωστόσο, η Βίκυ Καγιά έδωσε την δική της απάντηση για το τι συνέβη με την παίκτρια, μέσα από δηλώσεις της στο Super Κατερίνα, καθώς παρουσίασε μία τελείως διαφορετική ιστορία για το πως έγιναν τα πράγματα, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ.

Η Βίκυ Καγιά απασφάλισε για το συμβάν με την Αμανατίδου

με την Άννα, δεν μου ζήτησε ποτέ βοήθεια, με χαρά να της την έδινα αν μου την ζήταγε!» είπε χαρακτηριστικά...

Όσα είχε αναφέρει η Άννα Αμανατίδου από την μεριά της

Η κάμερα της εκπομπής Open Weekend "τσάκωσε" την Άννα Αμαντίδου, μία από τις πρώην παίκτριες του GNTM, σε μία εκδήλωση και έτσι η δημοσιογράφος του OPEN κατάφερε να την ρωτήσει λίγα πράγματα σχετικά με το σόου φέτος, αλλά και την δική της εμπειρία.

Η ίδια, λοιπόν, εξήγησε πως της αρέσει να παρακολουθεί τον διαγωνισμό και να βλέπει τα νέα κόνσεπτ, ωστόσο όσον αφορά τον τρόπο που την αντιμετώπιζε η Βίκυ Καγιά (δείτε εδώ πόσα χρήματα παίρνει τον μήνα) δεν εκφράστηκε με τον πιο ευχάριστο τρόπο, αφού υποστήριξε πως δεν την βοήθηκε καθόλου να εξελιχθεί.

«Παρακολουθώ το GNTM 5 κι ανυπομονώ να δω καινούρια concept. Πεθαίνω για την Σοφία Χατζηπαντελή γιατί λανσάρει κάτι πολύ διαφορετικό. Έχει αέρα για την τηλεόραση… Ξεκάθαρα είναι πιο reality φέτος γιατί και πως θα κάνουν νούμερα; Είναι στην πέμπτη σεζόν και πρέπει αν διαφοροποιηθεί από τα υπόλοιπα», είπε αρχικά.

«Στη δική μου οντισιόν η κ. Καγιά με είχε σχολιάσει πολύ αρνητικά. Για το σώμα μου κι επειδή είχα βάλει ψεύτικες βλεφαρίδες. Τώρα είναι πιο έτοιμες. Εμείς είχαμε πάει πολύ αυθόρμητα. Με την Βίκυ Καγιά είχαμε μιλήσει λίγο για να τη ρωτήσω κάτι και μετά δεν επιδίωξε να με βοηθήσει για να είμαι ειλικρινής. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με έχει βοηθήσει πολύ. Την είχα ρωτήσει που να πάω μετά το GNTM και δεν είναι καθόλου σνομπ κι είναι πολύ cool, όπως κι η Χριστοπούλου» ανέφερε χαρακτηριστικά στο τέλος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δεν μου αρέσουν εμένα αυτά» - "Κόλαφος" η Αφροδίτη Γραμμέλη για την Βίκυ Καγιά

Σάλος στο Twitter: Γκρεμίζεται η αυτοκρατορία της Βίκυς Καγιά