Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Σάσα Σταμάτη βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (14/9) στα εγκαίνια του νέου μαγαζιού του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, δε δίστασε να αποκαλύψει ποιο είναι το φύλο του μωρού που περιμένει ο επιχειρηματίας με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Οι δύο κυρίες μπορεί να είχαν μία μικρή κόντρα πέρυσι (δείτε εδώ για ποιο λόγο), ωστόσο φαίνεται πως όχι μόνο έχουν λύσει τις μεταξύ τους διαφορές αλλά έχουν και πολύ καλές σχέσεις.

Η αποκάλυψη της Σταμάτη για το φύλο του μωρού της Σπυροπούλου

«Μία φορά ρεπόρτερ, για πάντα ρεπόρτερ. Έμαθα το φύλο, θα έχουμε Σταθοκωστόπουλο junior. Είναι αγοράκι! Σταμάτη speaking.

Στα προσωπικά μου είμαι πολύ καλά, είμαι πολύ χαρούμενη, είμαι σε μία σχέση αλλά έχω πει ότι δεν θα αποκαλύψω κάτι γιατί υπάρχει το κακό το μάτι», είπε χαρακτηριστικά η Σάσα Σταμάτη.

Η πρώτη επίσημη ανάρτηση της Σπυροπούλου με φουσκωμένη κοιλίτσα

Εδώ και πάρα πολύ καιρό τα μέσα μιλούν για την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με την ίδια να μην θέλει να κάνει καμία επίσημη ανακοίνωση για την κατάσταση της, φυλάσσοντας το σαν οικογενειακό μυστικό.

Μπορεί τα πειστήρια να υπήρχαν, όμως έπρεπε να περάσουν πάνω από 5 μήνες για να νιώσει έτοιμη η παρουσιάστρια και έτσι την Πέμπτη 8/9 έκανε την πρώτη και επίσημη ανάρτηση της στο instagram με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Ιδιαίτερη εντύπωση κάνει το γεγονός, πως μετά την τόση πίεση, που δεχόταν για την αποκάλυψη, με την παρούσα ανάρτησή της εξήγησε αναλυτικά τους λόγους, που κινήθηκε με μυστικότητα τόσο εκείνη όσο και ο σύντροφός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.

«ΝΑΙ. Η απάντηση είναι Ναι. Αυτό το ναι που πολλές φορές παλεύουμε για μια ολόκληρη ζωή να ακούσουμε με κάθε θυσία. Και άλλοτε είναι τόσο εύκολο και απλό. Δεν έχει όμως σημασία, γιατί αυτό σου δίνει δύναμη.
Και μόλις το ακούσεις και αισθανθείς ανακούφιση τότε σε περιμένει κάτι άλλο.

Φόβος, άγχος, αγωνία, δεύτερες σκέψεις και αυτό το Αν που είναι μονίμως καρφωμένο στο μυαλό σου. Από την άλλη, ευγνωμοσύνη και ένα απλόχερο Και τεράστιο ευχαριστώ για τη ζωή που έρχεται Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει να το φωνάξει τόσο δυνατά και να γιορτάσει με τη χαρά της.

Χρειάζεται όμως χρόνο, να προετοιμαστεί για αυτή την αλλαγή, να αισθανθεί έτοιμη να το μοιραστεί, δεν το κρύβει απλά φοβάται, είναι τόσο εύθραυστο, το κρατά σαν φυλαχτό. Μη βιαστείτε να την κρίνετε, δεν ξέρετε τι περνάει.
Χαίρομαι που σήμερα ανήμερα της Παναγίας Τσαμπίκας μπορώ πλέον να το μοιραστώ μαζί σας».

Σπυροπούλου εγκυος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Της χάιδευε την κοιλίτσα - Η εγκυμονούσα Σπυροπούλου μαζί με τη μητέρα της λίγο πριν γίνει γιαγιά

«Αν τα είχε φτιάξει με τον Φίλιππο...» - Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για τον γάμο της Σπυροπούλου με τον Σταθοκωστόπουλο