Από Στέλλα Μούτσιου

Ο Τάσος Χαλκιάς παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, και αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη, με τον οποίο έχει συνεργαστεί και του οποίου η δίκη εκκρεμεί.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως όσο διάστημα είναι υπόδικος δεν έχει υπάρξει κάποιου είδους επικοινωνία μεταξύ τους, ωστόσο επισήμανε πως αν το αποτέλεσμα φανερώσει πως είναι αθώος, δεν θα τον εμποδίσει τίποτα από το να του ξαναμιλήσει.

Οι δηλώσεις του Τάσου Χαλκιά για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Θα φύγω από τον χώρο του θεάτρου σε ένα διάστημα το πολύ πέντε με έξι χρόνια. Το αργότερο. Κάνω μια δουλειά η οποία είναι μέσα στην καρδιά μου κρυμμένη και για αυτό τον λόγο την κάνω. Όσο η καρδιά του ανθρώπου εξασθενεί, εξασθενούν και οι αγάπες του», είπε αρχικά..

Και συμπλήρωσε: «Δεν μου έκανε καθόλου εντύπωση να παραστώ στο δικαστήριο γιατί εγώ με τον Πέτρο υπήρξα συνεργάτης και φίλος για πάρα πολλά χρόνια. Οπότε, εφόσον θίγονται στο δικαστήριο και συγκεκριμένες δουλειές μες στις οποίες ήμουν και εγώ, το βρίσκω απολύτως λογικό».

«Ένας άνθρωπος ο οποίος γίνεται ευρύτερα γνωστός προκαλεί έναν θαυμασμό παραπάνω που ίσως να είναι και υπερβολικός κάποιες φορές και ίσως και ο ίδιος να έχει μια μορφή εξουσίας. Αν αποδειχθεί αθώος, οπωσδήποτε θα συνεννοηθώ και θα επικοινωνήσω μαζί του. Αυτό το διάστημα δεν έχουμε μιλήσει γιατί ο Πέτρος είναι υπόδικος» συμπλήρωσε έπειτα.

Ο ηθοποιός ξεκαθαρίζει για το «επεισόδιο» με την Ιωάννα Μαλέσκου

Μετά το θέμα με την άσχημη οικονομική κατάσταση στην οποία υπέπεσε πριν λίγο καιρό, ο Τάσος Χαλκιάς το πρωί της Τετάρτης 14/9 παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Mega Καλημέρα, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο «επεισόδιο» με την Ιωάννα Μαλέσκου, λίγο καιρό πριν όταν ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της.

«Σαν άκουσμα, μέσα στον κορονοϊό, η επικοινωνία μου με μία συνάδελφό σας δεν πήγε καλά, έγραψαν για μένα ότι είμαι σεξιστής. Επειδή την είπα «κούκλα μου, κορίτσι μου» θεωρήθηκε σεξιστικό. Τι σημαίνει ότι εγώ τη θέλω και της το λέω δημόσια; Αν σημαίνει αυτό, που είναι το κακό; Από θαυμασμό την είπα «κούκλα μου». Ιδιαιτέρως από θαυμασμό» ανέφερε ο Τάσος Χαλκιάς για την πρώην παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

«Για να ξεκαθαρίσω το θέμα με την κοπέλα αυτή, όλη αυτή η ιστορία ήταν μία κακή επικοινωνία. Η Ιωάννα είναι νέα στη δουλειά και πρέπει να μάθει πολλά πράγματα ακόμα. Εκείνο που πρέπει να μάθει είναι πως όταν είσαι οικοδέσποινα, πρέπει να είσαι ευγενέστατη. Πρέπει να ξέρεις ποιον καλείς στο σπίτι σου. Ένιωθα ότι δεν με γνώριζε. Όταν είπε ότι ξεκίνησα με το “Λαβ Σόρρυ” έπαθα τραλαλά, δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι εννοούσε, ήταν προσβολή που δεν κατάλαβε ότι την έκανε. Δεν έχω μιλήσει μαζί της, ούτε τότε μιλήσαμε. Μιλούσε μόνη της κι εγώ απαντούσα» είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

''Γροθιά στο στομάχι'' - Βρέθηκε το συγκινητικό γράμμα του Πέτρου Φιλιππίδη προς τον γιο του Δημήτρη

Η αντίδραση του Πέτρου Φιλιππίδη στις καταθέσεις του πρώην φίλου του, Σπύρου Μπιμπίλα