Από Στέλλα Μούτσιου

Όσο η δίκη για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη είναι σε αναμονή, όπως και οι τρεις νέοι μάρτυρες που θα καταθέσουν εναντίον του, έγινε γνωστό μέσα από την Super Κατερίνα, την Πέμπτη 22/9, το πρώτο πρόσωπο που θα βρεθεί στην δικαστική αίθουσα ως μάρτυρας υπεράσπισης του κατηγορούμενου αυτή τη φορά.

Η Βίκυ Πρωτογεράκη ανακοίνωσε η ίδια την απόφασή της αυτή και εξήγησε πως δεν της ζητήθηκε, αλλά η ίδια θέλησε να το κάνει και το ανέφερε στον ηθοποιό, ο οποίος προφανώς και ικανοποιήθηκε ακούγοντας αυτή την εξέλιξη.

Η Βίκυ Πρωτογεράκη είναι η πρώτη μάρτυρας υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη

«Δεν μου το ζήτησε. Βασικά, το αποφάσισα και βεβαίως το δέχθηκε», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Και συμπλήρωσε: «Από την πήρα που έχω, την νομική, και από τις δικογραφίες που έχω δει, μπορώ να διακρίνω τις προσωπικότητες αυτών οι οποίοι λέγονται βιαστές. Είναι ο τόπος που θα τελεστεί αυτό το έγκλημα, ο χρόνος που θα τελεστεί, οι συνθήκες τελέσεως, παίζουν πολλά πράγματα ρόλο».

Η αντίδραση του κατηγορούμενου στις καταθέσεις του πρώην φίλου του, Σπύρου Μπιμπίλα

Μια φιλία του παρελθόντος βλέπουμε να έχει χαθεί για τα καλά με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Σπύρο Μπιμπίλα να μην έχουν πλέον καμία επαφή και να ανταλλάσσουν πλέον πυρά μόνο μέσα στη δικαστική αίθουσα.

Ο πρώτος ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες με τον δεύτερο να καταθέτει κατά του. Προφανώς και ο κατηγορούμενος δε μπορεί να διαχειριστεί τη εξέλιξη αυτή της σχέσης τους, ξεφεύγοντας μάλιστα μέσα στη δικαστική αίθουσα.

Σε κάθε περίπτωση, αρνείται να κάνει δηλώσεις σχετικά με το πρόσωπο του Μπιμπίλα με τους δημοσιογράφου του Super Κατερίνα να επιχειρούν άσκοπα την Πέμπτη 15/9 να τον πλησιάσουν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είναι συνεργός, τα ήξερε και...» - ''Στήθηκε'' στον τοίχο η Νίνου για τις πράξεις του Πέτρου Φιλιππίδη

Δίκη Φιλιππίδη: Χρειάστηκε να διακόψουν δύο φορές - Η αιτία πίσω από την ένταση