Από Ελένη Μήτση

Μια φιλία του παρελθόντος βλέπουμε να έχει χαθεί για τα καλά με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Σπύρο Μπιμπίλα να μην έχουν πλέον καμία επαφή και να ανταλλάσσουν πλέον πυρά μόνο μέσα στη δικαστική αίθουσα.

Ο πρώτος ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες με τον δεύτερο να καταθέτει κατά του. Προφανώς και ο κατηγορούμενος δε μπορεί να διαχειριστεί τη εξέλιξη αυτή της σχέσης τους, ξεφεύγοντας μάλιστα μέσα στη δικαστική αίθουσα.

Σε κάθε περίπτωση, αρνείται να κάνει δηλώσεις σχετικά με το πρόσωπο του Μπιμπίλα με τους δημοσιογράφου του Super Κατερίνα να επιχειρούν άσκοπα την Πέμπτη 15/9 να τον πλησιάσουν.

Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για την κατάθεση του Μπιμπίλα

''Στήθηκε'' στον τοίχο η Νίνου για τις πράξεις του Πέτρου Φιλιππίδη

Το όνομα του Πέτρου Φιλιππίδη είναι πρώτο θέμα εδώ και πάρα πολλούς μήνες, με τη δίκη για το όνομά του να συνεχίζεται και να φέρνει συνεχώς επιπλέον λεπτομέρειες στο φως τη δημοσιότητας για τις ενέργειες του.

Μετά λοιπόν, τις έντονες καταθέσεις του Σπύρου Μπιμπίλα, ως μάρτυρας στο δικαστήριο έχουν προκαλέσει αίσθηση, καθώς στο παρελθόν ο ίδιος ήταν φίλος του ηθοποιού και τη συζύγου του, Ελπίδας Νίνου. Το πρόσωπο της τελευταίας σχολιάζεται επίσης έντονα σχετικά με το αν γνώριζε τις σκοτεινές πτυχές του άντρα της κάτι, που σχολίασε και ο Δημήτρης Αρβανίτης την Πέμπτη 15/9 μέσα από το Πρωινό.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι κατά τη γνώμη μου ένας αυτοκαταστροφικός τύπος. Ήταν πάντα έτσι. Ήταν επιθετικός παντού. Δεν κουνάω το δάχτυλο ότι «πρέπει να τον κρεμάσουμε στον τοίχο» αλλά αν ξεφύγεις μια φορά είναι πολύ διαφορετικό από το να ξεφεύγεις συνέχεια.

Και τώρα δυστυχώς για αυτόν τον άνθρωπο, δεν πρόσεξε, δεν χαλιναγώγησε τον εαυτό του να εκπληρώσει την κακή του διάθεση».

«Η Ελπίδα Νίνου είναι ένας άνθρωπος ο οποίος προφανώς δεν έχει προσωπικότητα. Αν έχεις προσωπικότητα και έχουν συμβεί όλα αυτά, τουλάχιστον έχεις αμφιβολίες. Αυτή βγαίνει και μιλάει σαν να μην τρέχει τίποτα και σαν να μην έχει συμβεί τίποτα δίπλα της. Και φαίνεται κατά τη γνώμη μου ότι είναι συνεργός, τα ήξερε και δεν αντιδρούσε».

«Αντίθετα κοίταζε πως θα τα καπελώσει. Καταλαβαίνω ένα πάθος αλλά εδώ πέρα έχουμε μια παθητική θέση δική της που, αυτό για μένα είναι το τραγικό, γίνεται αυτές τις μέρες ενεργητική».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Θα μας είχε αφήσει στον τόπο!» - Η απίστευτη αποκάλυψη του Λαμπάτου για νέο περιστατικό με τον Φιλιππίδη

Δίκη Φιλιππίδη: Χρειάστηκε να διακόψουν δύο φορές - Η αιτία πίσω από την ένταση