Από Πέννυ Μαστοράκου

Άλλη μία μέρα με πολύ χορό και πολύ τραγούδι στο Καλό Μεσημεράκι , αυτή τη φορά όχι για τους αρραβώνες της Βάνιας μας (δείτε εδώ το επικό σκηνικό πριν λίγες μέρες), αλλά για το The Voice of Greece που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 2 Οκτωβρίου!

Πιο συγκεκριμένα ο Νίκος Μουτσινάς το μεσημέρι της Τετάρτης 28/9 βλέποντας ένα σχετικό ρεπορτάζ, στο οποίο ο Γιώργος Λιανός ανέφερε πως οι κυρίες που ήταν τα προηγούμενα χρόνια backstage έγιναν μανούλες, ανέφερε μήπως είναι και η σειρά της Βάλιας Χατζηθεοδώρου.

Εισέβαλε με "τούρλα" την κοιλιά στο πλατό και λύθηκαν όλοι στο γέλιο

Η γνωστή παρουσιάστρια τότε μπούκαρε με φουσκωμένη κοιλιά, κάνοντας πλάκα στον σύντροφό της Πέτρο Πυλαρινό ο οποίος έπαθε σοκ με την φάρσα της. Η ίδια ωστόσο κράτησε σιγή ιχθύος για το αν θα είναι φέτος στην ίδια θέση...

Τάχθηκε με το μέρος της Δούκισσας Νομικού και ο παρουσιαστής

Από το πρωί της Δευτέρας 26/9 δεν υπάρχει ψυχαγωγική εκπομπή, που να μην έχει βγει στον αέρα και να μην έχει αναφερθεί στο περιβόητο ζήτημα των ημερών, την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό του ΑΝΤ1.

Σε γενικές γραμμές η πλειοψηφία είναι με το μέρος της Νομικού, με το σχόλιο της Δανάης Μπάρκα να ξεχωρίζει όλων. Σε μια πιο ουδέτερη γραμμή κινήθηκε ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος θέλησε με τη σειρά του να σχολιάσει το θέμα, θεωρώντας πως καλώς και έπραξε η Δούκισσα, όπως ένιωθε.

«Δεν ξέρω τι έγινε, κανείς μας δεν ξέρει τι έγινε. Ξέρει κάποιος; Πόσο καιρό έκατσε; 14 μέρες! Εγώ το εκτιμώ που αφού στις 14 μέρες είδε ότι κάτι δεν είναι ακριβώς όπως το είχε συμφωνήσει, όπως μπορεί να το ήθελε, δικαίωμά της. Τι ωραία όμως που είπε γεια σας. Κι από τον ΑΝΤ1 ωραία που της είπαν φυσικά γεια σας».

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε στη συνέχεια: «Θα ήθελα όμως να μάθω γιατί έγινε αυτό. Γιατί άμα έγινε σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες που τις είχε έτσι κι αλλιώς, ασυμφωνίες κλπ, κακώς πήγε από την αρχή. Διάβασα ότι η Δούκισσα μένει στο κανάλι, αυτή η οικογένεια του ΑΝΤ1».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τον στρίμωξε ο Μουτσινάς και τα είπε όλα! Δεν άφησε τίποτα στην φαντασία ο Γιώργος Λιανός για το Survivor All Star

Η Ζέτα Μακρυπούλια «εκτόπισε» τον Νίκο Μουτσινά - Τι συνέβη με τους δύο παρουσιαστές