Από Πέννυ Μαστοράκου

Με αφορμή την πρεμιέρα του πρώτου επεισοδίου από τον δεύτερο κύκλο στο Κόκκινο Ποτάμι, πριν παιχτεί στην τηλεόραση, εκτός από την Αναστασία Παντούση και τις δηλώσεις της για την σειρά, στην κάμερα του Happy Day μίλησε και ο Κωνσταντίνος Καζάκος για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του πατέρα του.

Όσα ανέφερε ο Κωνσταντίνος Καζάκος

«Είναι μεγάλη χαρά που συνεχίζεται το Κόκκινο Ποτάμι», είπε αρχικά και έπειτα αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα του: «Αυτά τα πράγματα είναι μέσα στη ζωή. Είναι πράγματα που δεν αποφεύγονται, πονάνε, τρως τη σφαλιάρα, σηκώνεσαι πάλι και συνεχίζεις. Είναι κάτι που δεν μου είναι τελείως άγνωστο, το έχω ξαναπεράσει. Είναι δύσκολες καταστάσεις, τι να κάνεις; Έτσι είναι η ζωή» είπε χαρακτηριστικά καθώς πριν χρόνια έχασε και την μητέρα του, Τζένη Καρέζη.

Με δάκρυα στα μάτια στην αποχαιρετιστήρια τελετή του πατέρα του

Μια ημέρα βαθιάς συγκίνησης ήταν η Δευτέρα 19/9 τόσο για την οικογένεια του Κώστα Καζάκου όσο και για τους συνεργάτες και τους θαυμαστές του αείμνηστου ηθοποιού, που παρευρέθηκαν στην αποχαιρετιστήρια τελετή του.

Λίγες ημέρες νωρίτερα είχε γίνει γνωστό, πως θα τελεστεί μια μορφή πολιτικής κηδείας, αφού επιθυμία του εκλιπόντα ήταν να μην ταφεί αλλά γίνει δωρεά του σώματός του. Έτσι λοιπόν, το απόγευμα της Δευτέρας στο σημείο της τελετής ξεχώρισε ο πρωτότοκος γιος Κωντασταντίνος, ο οποίος με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε τον πατέρα του.

Κηδεία ΚαζάκουΚηδεία Καζάκου

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Θρήνος στο Instagram - Οι αναρτήσεις των Ελλήνων διασήμων για τον Κώστα Καζάκο

Τραγωδία που έμεινε στο σκοτάδι - Η κόρη που έχασε ο Καζάκος λίγο μετά τη βάφτισή της