Από Ελένη Μήτση

Η θλιβερή είδηση για τον θάνατο του Κώστα Καζάκου έχει κατακλύσει τις τελευταίες ημέρες τα μέσα, με το κοινό να αποχαιρετάει έναν μεγάλο και πολύ σημαντικό για το θεατρικό σανίδι ηθοποιό.

Μια πληροφορία, που αφορά σε απόφαση του εκλιπόντα έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση, σχετικά με την επιθυμία του να μην κηδευτεί, αλλά να γίνει μια πολιτική κηδεία , αποχαιρετώντας τον έτσι θαυμαστές και οικογένεια.

Πιο αναλυτικά, το σώμα του μετά την τελετή θα δοθεί ως δωρεά στους φοιτητές της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, μια είδηση που επιβεβαιώθηκε, καθώς η ίδια η σχολή εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση την Πέμπτη 15/9.

Η ανακοίνωση της Ιατρική Σχολής Αθηνών για τον Κώστα Καζάκο

«Αποχαιρετώντας τον μεγάλο ηθοποιό και εμπνευσμένο άνθρωπο Κώστα Καζάκο.

Με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του μεγάλου μας ηθοποιού και εξαιρετικού ανθρώπου Κώστα Καζάκου. Η Ιατρική Σχολή Αθηνών τον τιμά όχι μόνο για την καλλιτεχνική αλλά και για τη μεγάλη ανθρωπιστική προσφορά του. Ο Κώστας Καζάκος θέλησε και μετά θάνατον να δείξει την αγάπη του για την Ιατρική Σχολή Αθηνών και τους φοιτητές μας.

Με μία κίνηση υψηλού συμβολισμού εκφράζοντας έμπρακτα την αγάπη και την εκτίμηση του στο έργο και την προσφορά της Ιατρικής σχολής στον Άνθρωπο, δώρισε το σώμα του για την εκπαίδευση των φοιτητών επιβεβαιώνοντας και με την τελευταία του επιθυμία την πίστη του στην επιστήμη και στα ιδεώδη της Σχολής μας.

Αποχαιρετώντας τον Κώστα Καζάκο εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ο Πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής Καθηγητής Γεράσιμος Σιάσος.

Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής Καθηγητής Νικόλαος Αρκαδόπουλος».

ΚΘΒΕ - Αντίο στον Καζάκο

Μεγάλη θλίψη στο twitter για τον θάνατο του Καζάκου

Το βράδυ της Τρίτης 13/9 μια θλιβερή είδηση έπεσε σαν ''βόμβα'' στον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή ένας πολύ σπουδαίος ηθοποιός, ο Κώστας Καζάκος.

Τα μηνύματα των χρηστών για την απώλεια αυτή έπεσαν βροχή και ειδικά στο twitter το όνομά του έγινε πρώτο θέμα. Ήταν ομολογουμένως ένας ηθοποιός, του οποίου το ταλέντο επί σκηνής ήταν αξεπέραστο.

Ανάμεσα λοιπόν, στα μηνύματα, που ξεχώρισαν ήταν και εκείνα, που αφορούσαν στην προσωπική του ζωή, όχι για τη γυναίκα μετά της Καρέζη, αφού η Τζένη ήταν η πρώτη του αγάπη και μητέρα του πρώτου του γιου.

Καζάκος ΚαρέζηΚαζάκος πέθανεΚαζάκος θάνατοςΚαζάκος twiteer

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Στα μάτια της έβλεπε την Καρέζη - Η τρυφερή σχέση του Κώστα Καζάκου με την εγγονή του Τζένη

Τον έκανε με τη 2η γυναίκα του - Με μαύρο μακρύ μαλλί και μούσια ο γιος του Κώστα Καζάκου