Από Ελένη Μήτση

Ο αγαπημένος και καταξιωμένος ηθοποιός, Κώστας Καζάκος άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη 13/9 αφήνοντας παράλληλα πίσω του μια τεράστια παρακαταθήκη με την καριέρα, που χάραξε σε θέατρο, τηλεόραση και ταινίες της εποχής του.

Συνεργάτες, θαυμαστές αλλά και η οικογένεια του παραμένουν συγκλονισμένοι με την απώλεια, μιας και η μάχη που έδινε ο ηθοποιός με την υγεία του είχε παραμείνει κρυφή από τα φώτα της δημοσιότητας. Μια ακόμα πληροφορία για τη ζωή του δεν είχε γίνει ευρέως γνωστή αναφορικά με το πένθος, που βίωσε το 1999.

Η κόρη που έχασε ο Κώστας Καζάκος και η δεύτερη γυναίκα του

Μετά τον θάνατο της λατρεμένης για τον Καζάκο αλλά και το κοινό Τζένης Καρέζη, 5 χρόνια αργότερα εκείνος ξαναπαντρεύτηκε με την Τζένη Κόλλια φέρνοντας μαζί της στον κόσμο 4 παιδιά. Δυστυχώς όμως το ένα εξ αυτών, η 8 μηνών Άρτεμις - Γεωργία πέθανε λίγο μετά από τη βάφτισή της.

Το πένθος για το σπίτι του ηθοποιού ήταν μεγάλο, όμως εκείνος και η αγαπημένη του μάζεψαν τα κομμάτια τους, μιας και έπρεπε να μεγαλώσουν την Ηλέκτρα, τη Μάγια και τον Αλέξανδρο, ο οποίος πήρε την καλλιτεχνική τους φλέβα.

Καζάκος οικογένεια
NDP

Η προσωπική ζωή του σπουδαίου ηθοποιού

Την Τρίτη 13/9 ο Κώστας Καζάκος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών και η είδηση αυτή μόνο θλίψη θα μπορούσε να φέρει στην οικογένειά του, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, που τον είχε αγαπήσει τόσα χρόνια μέσα από τους ρόλους και τα κείμενά του.

Αξίζει, λοιπόν, να αναφερθούμε στην ζωή του και ιδιαίτερα στην προσωπική του ζωή, αφού δημιούργησε μία υπέροχη οικογένεια και έζησε με πολύ αγάπη όλα τα χρόνια της ζωής του, όσο δύσκολα κι αν ήταν μερικά από αυτά.

Υπήρξε παντρεμένος με την Τζένη Καρέζη, με την οποία παρέμειναν μαζί 24 χρόνια μαζί, ενώ απέκτησαν και έναν γιο, τον επίσης ηθοποιό Κωνσταντίνο Καζάκο, ο οποίος πήρε το ίδιο όνομα με τον πατέρα του, εξαιτίας της μητέρας του, που λάτρευε τον σύζυγό της.

Πέντε χρόνια μετά τον θάνατο της καλής του, ο ηθοποιός αποφάσισε να ξαναφτιάξει τη ζωή του και παντρεύτηκε για δεύτερη φορά, με την ηθοποιό Τζένη Κόλλια, με την οποία απέκτησαν, μάλιστα, τέσσερα παιδιά, τον Αλέξανδρο, την Άρτεμη-Γεωργία, την Ηλέκτρα, και την Μάγια.

Κώστας Καζάκος θάνατος

Η Άρτεμις-Γεωργία έχασε τη ζωή της στις 25 Ιουνίου 1999, σε ηλικία 8 μηνών, μία εβδομάδα μετά την βάπτισή της, καθώς έπασχε από μία σπάνια ασθένεια.

Ο σπουδαίος ηθοποιός πρόλαβε να γνωρίσει και το εγγόνι του, καθώς ο γιος του, Κωνσταντίνος Καζάκος με την τότε σύζυγό του, Τάνια Τρύπη το 2012 έφεραν στον κόσμο την Τζένη Καζάκου, που έχει επιλέξει να ακολουθήσει και εκείνη την υποκριτική.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Καλό ταξίδι...» - Συντετριμμένη η Ντορέττα Παπαδημητρίου με τον θάνατο του Κώστα Καζάκου

«Εκφράζω τα συλλυπητήρια μου...» Θλίψη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον θάνατο του Κώστα Καζάκου