Από Στέλλα Μούτσιου

Ο Κώστας Καζάκος έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 13/9 και έκτοτε πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο Πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Instagram, πολλοί άνθρωποι του χώρου, λοιπόν, δημοσίευσαν φωτογραφίες του μαζί του για να τον τιμήσουν και τα λόγια τους συγκίνησαν ολόκληρη της κοινωνία.

Οι αναρτήσεις των διασήμων για τον Κώστα Καζάκο

Μαριάννα Τουμασάτου Κώστας Καζάκος

«Κώστα καλό ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων.Ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος που όλοι αγαπήσαμε πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ντίνος Καρύδης.

Κώστας Καζάκος Ντίνος Καρύδης

«Ήταν ένας συγκλονιστικός ηθοποιός και ένας καταπληκτικός, σοφός άνθρωπος..
Πόσο φτωχές οι λέξεις…
Καλό ταξίδι στο Φως…», σημείωσε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Κώστας Καζάκος Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

«Κώστα Καζάκο...
Καλό ταξίδι...», έγραψε και η Καίτη Φίνου.

Κώστας Καζάκος Καίτη Φίνου

Ενώ η Μαρία Κορινθίου δήλωσε: «Αντίο…..
Η σκέψη μου σε δυο ανθρώπους».

Κώστας Καζάκος Μαρία Κορινθίου

«Καλό ταξίδι αγαπημένε Κώστα Καζάκο.
Τα βαθιά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια.
Κωνσταντίνε μου κουράγιο», είπε ο Γιάννης Κότσιρας.

Κώστας Καζάκος Γιάννης Κότσιρας

Κώστας Καζάκος Αντίνοος Αλμπάνης

Ανείπωτη θλίψη για την Μαίρη Χρονοπούλου

Θλίψη έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η είδηση θανάτου του Κώστα Καζάκου την Τρίτη 13/9 αλλά και την αμέσως επόμενη μέρα αυτός της Ειρήνης Παππά (δείτε εδώ με ποιον πασίγνωστο σκηνοθέτη είναι συγγενής), και πλήθος φίλων και συνεργατών τους δεν μπορούν να πιστέψουν την απώλειά τους.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 14/9 στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη, μίλησε και η κορυφαία Μαίρη Χρονοπούλου για τις απώλειες αυτές χωρίς να καταφέρει να κρύψει τη θλίψη της και την στεναχώρια της που ένας ένας όλα της τα αγαπημένα άτομα φεύγουν από την ζωή.

«Έχω χάσει πια όλους μα όλους τους παρτενέρ μου, τους κινηματογραφικούς. Έφυγε ο Νίκος Κούρκουλος, ο Γεωργίτσης, ο Βόγλης, ο Μπάρκουλης, ο Καζάκος. Όσοι ηθοποιοί δούλεψα μαζί τους έχουν φύγει. Αισθάνομαι ολομόναχη. Σήμερα αισθάνομαι ότι πια στέγνωσα. Είναι τραγικό. Έχω αρχίσει και αποχαιρετώ με τη φράση “εις το επανιδείν”. Φτάνει η ώρα πια να τους συναντήσω. Έχουν φύγει όλοι.

Με τον Κώστα Καζάκο έχουμε κάνει πολλές σημαντικές ταινίες μαζί. Ένας εξαιρετικός συνάδελφος, φίλος από πολύ πολύ παλιά. Ήμουν φίλη με την πρώτη πρώτη του γυναίκα. Από τότε είμαστε φίλοι. Κάναμε καταπληκτικές ταινίες μαζί. Τον Κώστα Καζάκο με τη Τζένη Καρέζη δεν τους έχω ζήσει σαν ζευγάρι. Ήμουν πολύ κολλητή στα νιάτα μας με τον Κώστα και την πρώτη του γυναίκα. Ο Κώστας κατάφερε να είναι ταυτόχρονα και δάσκαλος και μαθητής. Μόνο οι πολύ καλοί ηθοποιοί το καταφέρνουν αυτό» ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Στα μάτια της έβλεπε την Καρέζη - Η τρυφερή σχέση του Κώστα Καζάκου με την εγγονή του Τζένη

«Καλό ταξίδι...» - Συντετριμμένη η Ντορέττα Παπαδημητρίου με τον θάνατο του Κώστα Καζάκου