Από Στέλλα Μούτσιου

Στην εκπομπή "Πρωινό μας" παραχώρησε συνέντευξη ο Λευτέρης Λαζάρου, με τον οποίο ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος, συνεργαζόταν στο MasterChef, ενώ διατηρούν και πολύ καλές σχέσεις έκτοτε. Ο πρώτος, λοιπόν, αναφέρθηκε στην σχέση τους συγκινώντας τον δεύτερο, ο οποίος μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια στη συνέχεια.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, δηλαδή, ο οποίος έχει περάσει πολύ δύσκολα στη ζωή του, τόνισε πως κάθε φορά που τον χρειαζόταν, ο Λαζάρου ήταν δίπλα του και για εκείνον είναι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχει γνωρίσει.

Η συγκίνηση του Δημήτρη Σκαρμούτσου με τον Λευτέρη Λαζάρου

«Είναι αγαπημένος μου φίλος ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Είναι από τους ανθρώπους που στερούμαι, όπως θεωρώ ότι κι αυτός με στερείται λόγω δουλειάς», δήλωσε στη συνέντευξή του ο Λευτέρης Λαζάρου.

«Εγώ συγκινούμαι. Τον Λευτέρη Λαζάρου τον αγαπώ. Τον θεωρώ ίσως τον καλύτερο άνθρωπο και φίλο που έχω γνωρίσει ποτέ. Είναι καλός άνθρωπος. Είναι ο Λευτέρας ο σοφός. Θα σου πει πέντε κουβέντες κι αυτές οι πέντε κουβέντες θα είναι σταράτες.

Επίσης είναι ο άνθρωπος που είσαι στην άλλη πλευρά του πλανήτη και να του πεις ότι έχεις ανάγκη και θα τα παρατήσει όλα και θα έρθει», επισήμανε ο μάγειρας του ΣΚΑΪ.

Το απίστευτο σαρδάμ του σεφ που έκανε την Σκορδά να λυθεί στο γέλιο

Σε μεγάλα κέφια ήταν η Φαίη Σκορδά την Τετάρτη 14/9 στο «Πρωινό μας» και αυτό φάνηκε από την αρχή της εκπομπής, και στα υπονοούμενα που άφηνε χαριτολογώντας σε διάλογο με τους συνεργάτες της, αλλά και πριν το τέλος, με ένα απίστευτο σκηνικό με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο που την έκανε να λυθεί στο γέλιο.

Ένα επικό σαρδάμ λοιπόν έκανε ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος στον αέρα της εκπομπής, την ώρα της μαγειρικής. και ήθελε να κάνει ένα μικρό παράπονο στη Φαίη Σκορδά, ωστόσο, η γλώσσα του την ώρα που εξηγούσε τι είχε συμβεί, μπερδεύτηκε και ανέφερε μία λέξη πουδεν έπρεπε να ακουστεί...

Δ.ΣΚ.: Πέφτει πολύ δούλεμα εδώ στο πλατό, πρέπει να το πω, κι απλά με έχουν για το παιδί της σφαλιάρας και για όλες τις δουλειές.
Φ.ΣΚ.: Τι εννοείς;
Δ.ΣΚ.: Εννοώ ότι όλοι… Δεν μπορώ να πω τη λέξη, ξεκινάει από καύλ…, από κάπα, μάλλον.
Δ.ΣΚ.: Παλιότερα μου έλεγα στις εκπομπές ότι έχω ένα μπιπ, δύο μπιπ. Εδώ έχουμε μπιπ ή όχι;
Φ.ΣΚ.: Μπα!
Δ.ΣΚ.: Κανένα;
Φ.ΣΚ.: Όχι! Τι ήθελες να πεις όμως;
Δ.ΣΚ.: Με καυλ…ζουν!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Μέσα σε ένα τρίμηνο έχασα...» - Η εξομολόγηση του Δημήτρη Σκαρμούτσου για την απώλεια βάρους

«Άκου, σε παρακαλώ...» - Η αφοπλιστική απάντηση του Σκαρμούτσου στη Φαίη Σκορδά