Από Ελένη Μήτση

Η Φαίη Σκοδά έχει κάνει ομολογουμένως μια νέα αρχή και αυτό φυσικά και σημαίνει πολλά μιας και δεν είναι μόνο το κανάλι, στο οποίο πήγε καινούργιο αλλά και όλοι οι συνεργάτες, με τους οποίους βγάζει το τελικό αποτέλεσμα.

Φαίνεται να έχει βρει από τις πρώτες κιόλας ημέρες τα πατήματα της, έχοντας πολύ αληθινές σχέσεις με τα πρόσωπα του πάνελ. Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, που θα φτιάχνει καθημερινά ένα πιάτο με τις τέλειες συνταγές του είναι μια πρόκληση μιας και είναι πολύ αυθόρμητος και αυτό φάνηκε από την ατάκα του στη Φαίη την Πέμπτη 15/9.

Η σπόντα του Δημήτρη Σκαρμούτσου στη Φαίη Σκορδά

«-Δεν μπορώ τους ανθρώπους που πάνε στα χασάπικα και λένε θέλω ένα κιλό κιμά. Τι κιμά; Και ποτέ δεν μπλέκουμε τους κιμάδες. Αυτό που έκαναν οι μανάδες μας λάθος.

-Τα σουτζουκάκια πώς τα κάνεις;

-Ή μοσχάρι ή αρνί ή χοιρινό.

-Τι λες καλέ!

-Κάτσε! Άκου, σε παρακαλώ. Εκεί το πλατό σου, εδώ η κουζίνα μου!».

Κοκκίνισε στον αέρα του ''Πρωινό μας'' η Φαίη Σκορδά

Η νέα εκπομπή της Φαίης Σκορδά ''Πρωινό μας'', στο νέο της κανάλι ''ΣΚΑΪ'' είναι εδώ και από την πρώτη κιόλας εβδομάδα έχει ξεχωρίσει ο αυθορμητισμός όλης της ομάδας αλλά και η καλή ενέργεια της παρουσιάστριας.

Έτσι λοιπόν, μετά τη μεγάλη συγκίνηση της Έλενας Χριστοπούλου, την Πέμπτη 15/9 είδαμε ένα τυχαίο και άκρως χιουμοριστικό σκηνικό να συμβαίνει live και να φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση τη Φαίη. Η ίδια κοκκίνησε μάλιστα από την ντροπή της, εξηγώντας, πως ένας περίεργος ήχος που ακούστηκε ήταν από την καρέκλα της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τι δουλειά κάνει ο πατέρας της Φαίης Σκορδά, Δημήτρης

«Αν θελήσουμε θα το κάνουμε!» - Η σπόντα της Φαίης Σκορδά για το εξώδικο που έλαβε από τον Καλλίτση