Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά από χρόνια αποχής του από την τηλεόραση (δείτε εδώ το νέο βήμα που ετοιμάζει), ο σπουδαίος σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος, το πρωί της Κυριακής 25/9 μίλησε στο Δύο στις 10 και έδωσε μία συνέντευξη, κυριολεκτικά κατάθεση ψυχής, για τους εθισμούς του και τα μονοπάτια των ναρκωτικών, τα πρώτα του βήματα στις κουζίνες και τα πιάτα που του έχουν γυρίσει πίσω.

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Σκαρμούτσου για τον εθισμό του

«Είχα μεγάλο πάθος με αλκοόλ και ναρκωτικά, τα οποία έφτασαν σε ένα σημείο που ή θα καταστραφώ ή θα δημιουργηθώ ξανά. Πήρα την απόφαση και κατάφερα να αφήσω αυτό το πάθος πίσω και να δημιουργηθώ ξανά. Η σφαλιάρα ήρθε όταν έχασα την αυτοεκτίμησή μου, που θεωρώ ότι είναι ότι χειρότερο που μπορεί να πάθει κάποιος, να θεωρείς τον εαυτό σου ένα μηδενικό.

Έφτασα πάρα πολύ κοντά στο θάνατο, είναι καθημερινό το ραντεβού με το θάνατο όταν μπλέκεις ειδικά με τέτοια ναρκωτικά. Πάρα πολύς κόσμος, ο οποίος είχε το ίδιο πρόβλημα με εμένα και το ξεπέρασε, έγινε πολύ πιο δυνατός. Πέτυχε κι έκανε πράγματα στη ζωή του. Έστω κι αυτά τα λίγα αλλά πέτυχα πράγματα. Κι αυτό είναι το πιο σημαντικό» είπε αποκαλύπτοντας τα πάντα ο σεφ.

Η εξομολόγηση του για την απώλεια βάρους

«Ελπίζω να μην μου την πέφτεις γιατί αγχώνομαι. Έχω χάσει γύρω στα 10 κιλά το τελευταίο τρίμηνο με έναν πάρα πολύ απλό τρόπο. Αλλά επειδή βλέπω ότι ο καθένας βγαίνει και λέει το μακρύ του και το κοντό του, εγώ δε θα πω» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μέσα από την εκπομπή που εμφανίζεται καθημερινά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Άκου, σε παρακαλώ...» - Η αφοπλιστική απάντηση του Σκαρμούτσου στη Φαίη Σκορδά

«Νιώθω μεγάλη ντροπή» - Μετανιωμένος ο Δημήτρης Σκαρμούτσος για την γκάφα του στο "Πρωινό μας"