Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος πραγματοποίησε την πρώτη εμφάνισή του σήμερα (12/9) στην εκπομπή Πρωινό Μας με τη Φαίη Σκορδά (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας για την πρεμιέρα της). Ο επιτυχημένος σεφ θα βρίσκεται στην κουζίνα της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ και καθημερινά θα μας ταξιδεύει με τις γεύσεις του.

Μόλις η Φαίη Σκορδά πλησίασε τον Δημήτρη Σκαρμούτσο προκειμένου να μαγειρέψουν το σημερινό φαγητό, του αποκάλυψε πως φαίνεται πολύ αδυνατισμένος. Εκείνης της είπε ότι ισχύει και πως μέσα σε τρεις μήνες έχει καταφέρει να χάσει συνολικά 10 κιλά.

Η εξομολόγηση του Δημήτρη Σκαρμούτσου για τα κιλά του

«Ελπίζω να μην μου την πέφτεις γιατί αγχώνομαι. Έχω χάσει γύρω στα 10 κιλά το τελευταίο τρίμηνο με έναν πάρα πολύ απλό τρόπο. Αλλά επειδή βλέπω ότι ο καθένας βγαίνει και λέει το μακρύ του και το κοντό του, εγώ δε θα πω», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι συνεργάτες της Σκορδά στην εκπομπή

Αρκετά συγκινημένη αλλά και με ένα τεράστιο χαμόγελο, καλημέρισε τους τηλεθεατές της και είπε λίγα λόγια πριν υποδεχτεί στο πλατό της εκπομπής την ομάδα της, μέσα στην οποία βλέπουμε αυτή τη σεζόν πρόσωπα που έχει ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν η παρουσιάστρια, αλλά και κάποια καινούργια.

Ήδη γνωρίζαμε πως την ομάδα της θα πλαισιώσει η Αφροδίτη Γραμμένη, έμπειρη δημοσιογράφος την οποία επιθυμούσε ιδιαίτερα η παρουσιάστρια να έχει στο πλευρό της, καθώς τρέφουν αμοιβαία εκτίμηση η μία για την άλλη και δεν το έκρυβαν ποτέ παρότι για ένα διάστημα ήταν σε άλλες εκπομπές.

Επόμενη κυρία στο πλάι της, είναι η κορυφαία Έλενα Χριστοπούλου, την οποία την βλέπουμε πρώτη φορά σε αυτό το ρόλο και ανυπομονούμε να την απολαύσουμε και σε αυτή τη θέση, ενώ ο κύριος που θα είναι επίσης μαζί τους στο πλατό θα είναι ο Άγγελος Βουράκης, γνωστός δημοσιογράφος με ειδικότητα στο δικαστικό ρεπορτάζ.

Πηγή: Σ

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Καλωσήρθες στον ΣΚΑΙ!» - Όταν η Χριστίνα Σούζη "υποδέχτηκε" την...Φαίη Σκορδά

«Δύναμη και χαμόγελα!» - Οι ευχές όλο νόημα της Ελένης Μενεγάκη στην Φαίη Σκορδά για την πρεμιέρα της