Από Πέννυ Μαστοράκου

Συνεχίζει ακάθεκτη την ανοδική της πορεία για τρίτη συνεχόμενη μέρα στον αέρα του ΣΚΑΙ η Φαίη Σκορδά, η οποία λάμπει από χαρά και ενθουσιασμό για το νέο αυτό τηλεοπτικό της ξεκίνημα, ενώ το κοινό δείχνει ξεκάθαρα πως την ακολουθεί πιστά όπου και αν βρίσκεται.

Το πρωί της Τετάρτης 14/9 η παρουσιάστρια ωστόσο σε μία συζήτηση που είχε μαζί με την ομάδα της και συγκεκριμένα μαζί με την Έλενα Χριστοπούλου, έκανε ένα σχόλιο όλο νόημα, το οποίο αφορούσε το εξώδικο που έλαβε πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της από τον Πάνο Καλλίτση

Η σπόντα της Σκορδά στον διάλογο με την Χριστοπούλου

Πιο συγκεκριμένα συζητούσαν για το αν θα κοίταζε ποτέ καμία τους το τηλέφωνο συντρόφου της, και η Έλενα Χριστοπούλου ανέφερε πως δεν το έχει κάνει αν και θα έπρεπε και τότε η Φαίη απάντησε: «Εσύ αγάπη μου δεν έχεις κάνει αυτά που πρέπει να κάνεις, θα έκανες τα άλλα; Ας μην το πιάσουμε αυτό το θέμα! Επειδή δε θέλουμε δεν το πιάνουμε αυτό το θέμα, αν θελήσουμε θα το κάνουμε, εμείς αποφασίζουμε!».

H δικαστική απόφαση για τον Καλλίτση και την Χριστοπούλου

Η απόφαση για την δικαστική διαμάχη της Χριστοπούλου με τον Καλλίτση
Εξελίξεις σημειώθηκαν στην δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Έλενα Χριστοπούλου και τον πρώην σύζυγό της, Πάνο Καλλίτση, ο οποίος είχε κάνει μήνυση κατά της πρώην συζύγου του, της μητέρας της και κατά τριών ακόμη φιλικών προσώπων της Έλενας Χριστοπούλου.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός κομμωτής κατηγορούσε τις πέντε γυναίκες για απόπειρα κακουργηματικής απάτης και ψευδείς ένορκες καταθέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Έλενα Χριστοπούλου νίκησε στο δικαστικό πόλεμο με τον γνωστό hair stylist, καθώς τόσο η ίδια, όσο και η μητέρα της, μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, την Μαρία Ηλιάκη και ακόμη ένα στενό φιλικό πρόσωπο, απαλλάχτηκαν με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, από τις κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για ψευδορκία κατά συρροή και απόπειρα απάτης στο δικαστήριο, λίγο μετά την ανακοίνωση μάλιστα του διαζυγίου του ζευγαριού.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Η αλήθεια πίσω από την επιλογή του ονόματος «Πρωινό Μας» από τη Φαίη Σκορδά

«Με κάνεις ρεζίλι!» - Η επική ατάκα του Γιάννη Λιάγκα στην Φαίη Σκορδά