Από Πέννυ Μαστοράκου

Την ώρα που ο ακόμη ο 4ος κριτής κρατιέται σαν επτασφράγιστο μυστικό στο J2US (ωστόσο δείτε εδώ ποιος ακούγεται πως θα είναι), η Μπέσσυ Αργυράκη μιλά στις κάμερες του Happy Day, που την πέτυχαν στην μεγάλη συναυλία για τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς, και αναφέρθηκε στο σκηνικό με τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Η αποκάλυψη της Μπέσσυς Αργυράκη

«Επειδή είμαστε πάρα πολύ κοντά σε ένα αποτέλεσμα και επειδή δεν θέλω έτσι να προχωρήσω σε συζητήσεις συγκεκριμένες γύρω από το J2US, πιστεύω είναι θέμα ημερών να μιλήσουμε και να σχολιάσουμε γύρω από το J2US πιο πολύ».

«Είναι φιλαράκι μου αγαπημένο, ποτέ δεν είπα Εγώ και ίσως έχω κουράσει με αυτό το πράγμα, έχω κουράσει πολύ να μιλάμε γι’ το θέμα και νομίζω ότι δεν θέλω να το σχολιάζω άλλο, τον αγαπώ, του στέλνω τα φιλιά μου», είπε η Μπέσσυ Αργυράκη για τον Ασημακόπουλο δίνοντας τέλος στις φήμες.

Ο Κοκλώνης ανακοίνωσε την επίσημη πρεμιέρα

Όλα είναι έτοιμα για το Just The 2 of Us, αφού τα ζευγάρια έχουν "κλειδώσει" και όλο αυτό το διάστημα ο Νίκος Κοκλώνης και οι συνεργάτες του τελειοποιούν το στούντιο και τις τελευταίες λεπτομέρειες. Παρόλα αυτά, η ημερομηνία για την έναρξη του σόου ήταν ένα μυστήριο.

Και αυτό μέχρι την Τρίτη 27/9, όπου ο παρουσιαστής και παραγωγός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε την μεγάλη αποκάλυψη. Η πρεμιέρα, λοιπόν, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8/10 στις 20:00 το βράδυ και οι εκπλήξεις θα είναι πολλές.

Πρεμιέρα J2US

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Εκτός από τη συμμετοχή στο J2US έκανε και άλλη καλή πράξη - Το δώρο καρδιάς του Μαυρίκιου Μαυρικίου στον Νίκο Μπάρκουλη

Αποκλειστικό: «Σκοτώθηκαν» για μία θέση στο J2US Στικούδη και Παναγιώταρου - Τι συνέβη μεταξύ τους τελικά