Από Πέννυ Μαστοράκου

Φέτος θα τον δούμε να συμμετέχει στο νο1 μουσικό σόου, στο Just the two of us, το οποίο κάθε χρόνο γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό, και το πρωί της Παρασκευής 23/9, όχι ότι δεν το ξέραμε, αλλά μας έδειξε για ακόμη μία φορά ότι η ψυχή του είναι τόσο αγνή σαν μικρού παιδιού.

Ο λόγος για τον νιόπαντρο Μαυρίκιο Μαυρικίου, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα, έχοντας δίπλα του τον νέο μαθητή του που ήταν πέρυσι στο σόου, τον Νίκο Μπάρκουλη, ο οποίος αποφάσισε να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του, αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη, και να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Το δώρο του Μαυρικίου στον Νίκο Μπάρκουλη

«Το να ξεφεύγεις από την σκληρή πραγματικότητα είναι κάτι το μαγικό. Θα μου πεις, “μα εσείς το κάνατε έτσι”. Καμιά φορά κάποια πράγματα γίνονται από μόνα τους. Καλώς ή κακώς αυτή η ιστορία έγινε viral. Και το λέω τώρα κάνοντας λίγο αυτοκριτική, γιατί πιο πολύ εγώ φταίω. Στην προσπάθειά της να μη με στενοχωρήσει, μου έλεγε “ναι σε όλα” και λίγο η κατάσταση ξέφυγε.

Δηλαδή εκθέσαμε πολύ αρκετά πράγματα. Αν το ξανάκανα τώρα, θα το έκανα αλλιώς. Είναι πάρα πολλοί που εκμεταλλεύτηκαν την Ιλάειρα και τον Μαυρίκιο. Που προσπάθησαν να κάνουν νούμερα πάνω τους, χωρίς να τους νοιάζει καμιά φορά να τους κάνουν να φαίνονται νούμερα» είπε ο γνωστός παραγωγός για την κατάσταση που βίωσαν με την σύζυγό του, ενώ αποκάλυψε και πως έδωσε υποτροφία στον νεαρό.

«Ο 4ος κριτής του J2US θα είναι...»

Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον νέο κύκλο του J2US και στις φήμες που υπάρχουν γύρω από τα ονόματα που θα συμμετέχουν στο επιτυχημένο show του ALPHA (δείτε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα).

Μάλιστα, δε θέλησε να ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι ο 4ος κριτής που θα πάρει τη θέση της Μαρίας Μπακοδήμου, ωστόσο έδωσε ένα μικρό hint.

«Ο 4ος κριτής του J2US είναι γυναίκα, Κάθε πρωί βλέπω και διάφορα ονόματα που θα είναι στο J2US. Κάποια ισχύουν κάποια όχι. Εγώ έχω ήδη δύο αγαπημένα ζευγάρια, δεν θα σας πω ποια είναι αλλά δύο φαβορί τα έχω να ξέρετε», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Εκτός J2US ο Γιώργος Ασημακόπουλος - Τον "έδιωξε" η Μπέσσυ Αργυράκη

Αποκλειστικό: «Σκοτώθηκαν» για μία θέση στο J2US Στικούδη και Παναγιώταρου - Τι συνέβη μεταξύ τους τελικά